Volkan yine formunda maaşallah.
Volkan yine formunda maaşallah.
Ya ben de biliyorum yaptığı hataları, yapma Volkan'ı da biliyorum, taraftarın saçların bozulur mu diye tezahüratını da. Bu golde Ömer müdahale de edebilirdi. Volkan kadroda olduğu sürece yeri garanti, bu şekilde motive olması kolay değil bence. Kalede rekabet yok, Volkan iyi kaleci ama top class değil sonuçta. Yine de bu milli takımın başlarda eleştrilecek yeri kalesi değil bence. Burada her takımdan taraftar var, Tunay Torun'u transfer etse kulübünüz sevinecek olan var mı ?
Volkan sadece FM'de oynar bana göre, o da yabancı oyuncu kontenjanı açılsın diye.
Sinan Bolat nerede bilen varmi? Milli takimda 2 kez izledim ve bence gayet iyi ve guvenli oynadi. Bence Sinan´a da sans vermek gerek.
Volkanla ilgili önceki yorumları çıkarıp bulmaya kalkışsak komik duruma düşerseniz. Geçen sene GS'yi 2-1 yendiğimiz maçta mesela hiç de öyle demiyordunuz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Volkan'ın milli takımdaki performansına 10 üzerinden puan verseniz kaç verirsiniz? Ben en fazla 3 veririm.
Bu Tunay Torun ne işe yarıyor bilen var mı ? Sağdan doğru düzgün hiç gelemedik.Sürekli soldan Caner ve Hasan Ali'yle geliyoruz.İlk kez Almanya'da yetişip de bu seviyeye gelip bu kadar boş olan bir oyuncu görüyorum.İkinci yarı Tunay'la başlamamak lazım.
Mehmet Ekici, Tunay Torun bunlardan zor, çok zor.. Mesut bizi seçmeyince başladı bu furya, Almanyadan kaptığımız adam gözümüze değerli geliyor. Yazık ediliyor milli takıma.
Bence iyi oynuyoruz.Tunay çıkıp Sercan girebilir.Volkan'ın yediği gol talihsizlik,ancak iki maç üst üste sinirlenmedim değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vay be saha da 10 kişi oynadığımızı eleştireceğimiz yere yine laf Volkan'a gelmiş
Ayrıca orada Volkan'ın yaptığı hatadan çok topun girmek istemesi, çok saçma bir şekilde giriyor zaten..
@Flawless Victory
Abi ne yaptın ya
Ayrıca Caner'e hasta oldum yine o kadar aktif bir oyuncu olamaz feci rahatsızlık veriyor rakip defans'a kendisi helal olsun diyorum.Çok iyi işler yapıyor Caner..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nuri yıldız olması gereken yerde yine sahada yok. Stoperlerimiz yine ağır, arkaya cayır cayır adamı kaçırdılar. Hamit yine oynamaması gereken yerde, sağ bekte. Forvetten yine minimum verim alabiliyoruz, hücum bölgesine top gitmiyor neredeyse.
Bu tek forvetli sistemi nereden soktular şu ülkeye anlamadım gitti. Tek forvetli sisteme geçildiğinden beri Türk futbolu yerlerde. Oyna kardeşim çift forvet oyna, forvetlerden biri içeriyi karıştırırken (biraz daha pivot özellikli), diğeri de orta sahayla köprü olsun, gerektiğinde 18 çemberinde şut pozisyonunda bulunsun. Bir yığın orta saha var, hiçbirinden doğru düzgün bir verim almışlığımız yok. Selçuk zaten hiç oynatılmıyor, Emre'nin doğru düzgün skora katkısı görülmemiş, Nuri'nin hiçbir şeye katkısı görülmemiş. Bu lanet tek forvetli sistemde en çok hücuma katkıda bulunması beklenen adamların kanatlar, en büyük yıldızın Arda da sol kanatta, ama oralardan da bugüne kadar pek birşey çıkarabildiğimiz görülmemiş. O zaman ne anladım ben bu tek forvetli sistemden?
---------------------------Volkan------------------------------
------------------------------------------------------------------
Gökhan--------Semih-----------Toprak----------Kaldırım
Hamit------------------------------Emre---------------------
------------------Selçuk---------------------------------Arda
-------------------Mevlüt--------------------------------------
-------------------------------------Umut(Burak)-----------
Bariz üstünlüğü ele geçirmen beklenen bir Romanya maçında, ne bileyim bir Macaristan maçında veya bir Estonya maçında buna benzer bir kadro düşünmek çok mu zor? Tamam, şu anda sakatlar dolayısıyla asların çoğu yok kadroda. Ama hiç kimse sakat değilken de çıkarmıyoruz ki böyle bir kadro? İsimlerin de çok bir önemi yok, Selçuk olmasın Nuri olsun, ne bileyim Arda yok Caner olur. Burak yok dersin Umut olur. Kaldırım yoksa Balta olur. Ama bu tek forvet sisteminden artık kurtulmamız lazım. Abdullah Hoca'yla olmayacaksa o da gitsin. Şu takımı kim düzgünce çift forvet oynatacaksa o gelsin.
Kulüp performansını Milli Takım'a taşıyabilen bir oyuncumuz yok bence. Yersiz buluyorum o yüzden Fenerbahçe'de böyle değil sözlerini. Gökhan Gönül, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Arda Turan en net örnekleri bunun. Eleştirmek için eleştirmeyelim. Yediğimiz golde bir değil birden çok hata var.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Edit .
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
dogru diyorsun da kalecin de iyi olucak, tiriskadan gol yemeyecek. 2 dir takimini yakiyor. su formuyla ne milli takimda ne de fenerbahcede yeri garanti. sezon basindan beri begenmiyorum volkani. kaleye her gelen top gol oluyor. butun emekler bosa gidiyor. istedigin kadar iyi oyna, boyle bir kalecilik varsa nasil galip geliceksin. sesim kisildi volkana kufretmekten burda.
Teknik direktör faktörü devreye giriyor burada işte, herkes boşuna Onur demedi. Güvenebiliyor mu Cenk'e, Mert'e. Volkan'ın yerine koyacak cesareti var mı bu isimleri, yok. Volkan görüntü itibariyle takımın en rahatı, Cenk BJK'de yedek, Mert zaten her yerde Volkan'ın yedeği. Sakatlığı da var üstelik, uzun süre oynayamam diye ameliyattan kaçan adam tekrar sakatlanma korkusuyla içgüdüsel olarak yeterli performansını gösteremiyor belki de. Bunları Abdullah Avcı düşünecek, bu sezon 10 dakika forma şansı bulan Mehmet Ekici ilk 11 oynuyor, Milli takım bu kadar düştü mü ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bize milli seviç bir süre daha haram gözüküyor
2-1 oldu .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
komediden baska birsey degil
Bravo çocuklar, bravo...
Abdullah Avcı bu maçtan sonra istifa etmelidir. Yardımcı teknik adamlar devam ettirsin, bundan daha iyi oluruz eminim.
3-1 oldu .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vay be Handikaplı Macaristan vay bee
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yazık, çok yazık.
sinyor avcı büyük teknik direktör daha burda herkesin iyi oynadık dediği hollanda maçında dedim belli bi oyun sistemi yok rastgele doğaçlama oynuyoruz diye bu maçta çok çok net görüldü
Volkan penaltı da kurtaramadığına göre bu maç yenileceğiz yapacak bir şey yok. Daha fazla izleyip sinirlenmeye gerek yok. Hedefler 2016Kimi kandırıyorum o turnuvaya da katılamayız.
Hadi geçmiş olsun. Bu macaristanı bile yenemeyen bir milli takımımız var. Durum gerçekten çok çok çok vahim. Allah yardımcımız olsun...