1 ile 30 arası toplam 357 sonuç

Konu: Football Manager 2013 BETA (Ana Konu)

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Arkadaşlar galatasaray baya şişirilmiş...Hemde baya ...Bu konuda tartışmak istemiyorum..Fenerbahce-beşiktaş araştırmacılarına şapka cıkartıyorum...Ama galatasaray araştırmacası kimse..Biraz daha az puanlama verirse sevinirim...Ufuk ceylan bile..Bire bir'de volkanı geçmiş.
    Şişirilmiş neye göre kime göre?

Semih Kaya'dan başlayalım. Abartılmış vs. vs. deniyor. Bak bakalım Serdar Kesimal CA 123 Semih Kaya CA 125! Serdar Kesimal uzun zamandır oynamıyor oynamayınca araştırmacılar özellik düşürüp çıkarmıyorlar, böyle demişlerdi bir ara. Üstteki Yekta profilini paylaşan arkadaşa da size de cevap olsun. Yekta oynamadan nasıl düşürecek adamlar neye dayanarak? Madem düşebiliyor neden Serdar Kesimal düşmedi?
    Semih Kaya geçen sene 118 idi son güncellemede hatırladığım kadarıyla. Sadece 7 CA artmış, sadece 7! Bu arada Bekir İrtegün CA da 125. Hatta bana Semih'in pas, teknik gibi özellikleri düşük gibi geldi. Ancak burada öyle bir saldırı var ki bizim oyunculara ya diyorum ben mi yanlış izliyorum herhalde hatalıyım ama CA baktım, peh!

Diğer abartılmış isim dediğiniz adam Emre Çolak CA 122. Evet çok abartılmış cidden Baroni'nin 135 CA olduğu ortamda Emre'ye 122 fazla haklısınız.

Burak Yılmaz'ı Trabzonspor araştırmacısı yaptı muhtemelen. Finishing bana da fazla gibi geldi geçen sene 15 idi ona da itiraz etmiştim 16 olmuş. Ancak Sow ile Burak arasında keskin bir fark yok bence. İkisi de hemen hemen aynı tip oyuncular aynı tip özelliklere sahipler aynı yetenekteler. 148-145 olmasın tam tersi olsun aralasında 5 CA ya oynar ya oynamaz. Geçen sene gösterdiği hayvani performansla Burak önde oluş bu sene o kadar.

Muslera da hak ediyor misal PA 170 girilmiş, bekliyordum. CA Volkan'dan düşük galiba onu beklemiyordum misal en az 160 CA beklerdim.

Başladınız gene tartışmalara. Daha 2. gün

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ancak Sow ile Burak arasında keskin bir fark yok bence.
    Tamam kardeşim.Haklısın.Sow kim ? Burak Kim ? Burak Fransa'da oynayıp 36 maçta 25 gol atsın'da sonra konuşuruz bunu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam kardeşim.Haklısın.Sow kim ? Burak Kim ? Burak Fransa'da oynayıp 36 maçta 25 gol atsın'da sonra konuşuruz bunu...
    Sow'un da Türkiye'de 34 maçta 33 gol atması lazım o zaman konuşabilmemiz için, bu mantık çerçevesinde bakarsak olaya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sow'un da Türkiye'de 34 maçta 33 gol atması lazım o zaman konuşabilmemiz için, bu mantık çerçevesinde bakarsak olaya.
    1.Paslamıyorlar..2.Fener orta saha'dan pas yaparak cıksa sow ligde gol kralı olur...

3.Henrique: "Takım olarak Burak'a çalıştık"Diyormuş (!)

Ben tartışmak istemiyorum..Dün milyonlarca galatasaray taraftarı burak'a küfür ediyordu...Şimdi konu fener-cimbom oyuncusu ilişkisine döndü hemen burak'cı oldunuz...

Burak "SOW"la aynı kalite'de sow'dan daha iyi diyen bir kişiyle futbol konuşmam..Göz var nizam var..Her şey acıkca görünüyor...

Nesil
    2007

25x2 = 50 Sow'un gol sayısının 2 ile çarpılmışı(altın ayakkabı için kullanılan katsayı eğer Fransa büyük lig kategorisinden sayılıyorsa).

32x1.5 = 48 Burak'ın gol sayısının 1.5 ile çarpılmışı gene altın ayakkabı katsayısı.

Gördüğün gibi arada uçurum yok. İkisinin de en performanslı yıllarını ele aldım. Veriler transfermarkt sitesinden. Ek olarak ikisi de Avrupa kupalarında o yıl 1 gol atmışlar. Asist konusunda da Sow yine katsayılarla 1 asist önde. İkisi de en iyi sezonları bu, bu sezonları dışında pek parlak geçirmemişler sezonlarını. Zaten bence ikisi de çok üst düzey forvet değil, elimde olsa ikisini de takımımda görmek istemem. Aralarında uçurum da yok. Oyunda olan mantıklı.

Bence enerjiler düzgün verilmiş. Tebrik ediyorum araştırmacıları. Avrupalılardan daha mantıklı gözlemler yapmışlar. Son derece iyi

Mesaj Yetkileri