Serdar kk atmış
Serdar kk atmış
Bursa bekledigimdende hizli basladi
Belluschi çok kaliteli , çok iyi oynuyor.
Serdar Kesimal bir daha yakabilirOyunun temposu düştü şu dakikalar.
Bursaspor'un büyüklerle olan maçları çok zevkli geçiyor.![]()
Bu kadar eksik varken oynanan oyunun iyi yada kötü olması çok bişi değiştirmez. O yüzden sadece 3 puan alalım yeter.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Serdar Kesimal'ın pozisyonu şanssızlık, futbolda böyle şeyler olabilir mesele hatalı gol yemek değil futbolunu kabul ettirip yediğinden fazlasını atmak. İsveç 4 gol geriden gelip 30-35 dakikada deplasmanda eşitliği sağlıyorsa futbolda hataların telafisi her zaman vardır.
Ancak bir oyuncu var ki çıldırmamak elde değil, hepinizin tahmin ettiği gibi Selçuk Şahin.
Futbolda en kilit bölgede bu kadar zayıf halkayla oynamak hangi akla mantığa bir türlü çözemiyorum, Volkan'ın bile ondan daha fazla isabetli pas oranı varsa oturup düşünmek gerek. Orta alanda kaybettiği akıl almaz toplar, pas tercihleri, kötü müdahaleleri vs vs Arkadaş bir adam bu kadar zararlı oynayıp nasıl bu kadar çok tercih edilir anlamak mümkün değil. Koy Salihi, hatta adam koyma 10 kişi oynayalım ama bu adam oynamasın yahu.
Oyun içinde gözlemlediğim kadarıyla ilerisi her zamanki gibi çorba. Sow bir sol açık bir forvet bir sol açık, Krasiç bir solda bir sağda. Kuyt geziniyor, Caner göbekte başladı, kanatta bitirdi vs. İbrahim ve Ömer gibi iki ağır adamın canını Sow'la yakmak varken, Sow bek'e geçecek neredeyse...
...
Kuyt arkasında Stoch görünce Alex geliyor aklıma![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Atamayana atarlar birazdan.![]()
Fenerbahçe son 5-10 dk oynadı.Onun dışında Bursaspor'un ezici bir üstünlüğü vardı.Fenerbahçe 1 puanı zar zor kazandı.
Bu hafta birlik beraberlik haftası. Oynanan 3 karşılaşmada berabere bitti.
Tahmin ettiğim gibi karşılaşma berabere bitti. Üst sıradaki takımlar puan kaybetmeye devam ediyor.
O kadar baskıdan gol çıkmayınca Fenerbahçe son dakikada gol atar maçı kazanır diyordum, onlar da atamadı. Bursaspor 3 puanı hakeden taraftı, iki takıma da tebrikler zevkli güzel bir maçtı.
Maç devamlı Bursaspor'un liderliğinde geçti. Maçın hakkı kesinlikle beraberlik değildi. Fenerbahçe'nin 1-2 pozisyonu var. Hakemi gerçekten beğenmedim. Adil olduğunu düşünmüyorum.
Sentugo.
40. dakikadan sonra izledim. İzlediğim bölüm için konuşayım, Bursa daha baskılı taraftı ama öyle ah ulan nasıl kaçar denecek bir pozisyona giremediler daha çok uzaktan şutlar vardı bir de Murat'ın Batalla'nın pasıyla girdiği pozisyon. Fenerbahçe ise sadece son dakikalarda baskılı oynadı.Sow çok iyiydi gerçekten, sanırım FM'yi görmüş, top sürmem nasıl 9 olur diye inadına top sürdü
Ekleme ; sırf Bursaspor'un teknik heyetinden tribüne yollananlar esnasında zaten 2 dakika geçti ama hoca 2 dakika uzattı anlayamadım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Stoch bitmiş. Forma şansı bulması artık imkansız. Takımda 6 as oyuncu olmayınca skora üzülmüyorum ancak Salih ve Recep'in özellikle Salih'in oynamasını çok istiyordum o sebeple Aykut Hoca'ya kızgınım. Selçuk'a katlanıp puan kaybedeceğimize , Salih'i izler puan kaybederim daha iyi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçeli taraftarları beraberliğe bile sevindiriyorsun artık, ne büyük hocasın Aykut Kocaman!
...
Caner maçı katletti. 2 defa pozisyona girdi, çıkarsa boş kale olacak. Sıfırdan vurmaya çalışıyor. Sıkıntı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Burada dönen Stoch goygoylarını hatırlıyorum da o oyuncu bugün izlediğimiz olamaz herhalde.
Bu kadar eksiğe rağmen 1-1 fena olmayan bi sonuç.. Bu hafta ne kar ne zarar geçti gitti.. Şu sakatlar bi düzelsin de gerisi gelir..
normal ve beklenen bir sonuc. bu tip kayiplar olabilir, mucadele etmeden kaybetmedik puanlari en azindan. takimin azminden memnunum. zaten guzel futbol oynayan takim yok ligimizde, fazla hayalci olmayin. bu arzu bile yeter benim icin. 1 puan iyidir, candir. bursayi kucumsemeyin.
Bursanın alması gereken bir maçtı.Maçtan önce berabere biteceğini düşünüyordum yanılmadım.
Katılıyorum,
Hele bir sakatlar düzelsin
1.5 ay geçsin
Takımın 3-4 senedir başında olan hocamıza biraz zaman verilsin
Dolar yükselsin
Euro düşsün
Ekmek 1 lira 10 krş'tan satılmaya başlansın
Suriye'ye sapanla taş atılsın
Alex 2-3 tweet daha göndersin
Biz Kralız, Rahat olun...
...
Ne olursa olsun kazanmamız lazımdı.Ama Aykut Kocaman beraberliği kaybetmemek uğruna izledi durdu maçı.
Ortasaha çökmüş rakip 20 şut çekmiş gidemiyorsun üstüne değişiklik için 88 i bekliyorsun o dakikadan sonra pek manası yok yapılan değişikliğin.
Tamam çok sakat var ama çıkar Selçuk u dene Salih'i dene Recep'i..
Veya Sezer'i
Zaten 50 milyon euroluk transfer takviyesi başkan haşlaması ile her takım kazanır, kusura bakma da. Aykut hocanın yeteneklerini saklamaması gerekiyor bu maçlarda ortaya çıkması lazım.
Hem taktik hem geride kalanları motive edebilme gibi..