Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

8 40.00%
  • Berabere biter

5 25.00%
  • Fenerbahçe kazanır

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | STSL 8. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@MeMo

Görmek istediğin şey ne peki ?
    Fenerbahçe kazandığı zamanda kaybettiği zamanda oynadığı oyunda pek bir fark yok, benim sitem ettiğim şeylerde hep aynı şeyler zaten. Ben bunu sürekli de dile getiririm. Ama sen gelip bana "Fırsat kolluyorsunuz" tarzında mesaj atarsan olmaz. Çünkü öyle bir durumun söz konusu olmadığını örnekte de açık açık gösterdim.

@Forkasen

Stoch, Krasic, Sow'un değeri 33 milyon € Bursaspor 11'i 37 milyon €, Bursaspor takımının değerinin çoğuna eşit. Sanki 11 tane paf oyuncuyla sahaya çıktık, onu geç paftan 1 oyuncu bile sahada değil, Fenerbahçe ana kadrosunda 11 kişi sahaya çıkıyorsa gerisi teferruattır.

Dünyanın parasını harca takım kur deplasmanda daha galibiyetin olmasın ama sizlere göre iyi yoldayız. Desenize isyanımız boşa : )

Edit: Beni en çok üzen de Fenerbahçe takımının beraberliğe bile sevinir hale gelmiş olması, hem de bu ekonomik şartlar, bu transferler ve bu kadroya rağmen... Beşiktaş taraftarları kendini camdan aşağı atsın o zaman...
    Last edited by ReaList : 20.Ekim.2012 at 23:02
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

@Forkasen

Stoch, Krasic, Sow'un değeri 33 milyon € Bursaspor 11'i 37 milyon €, Bursaspor takımının değerinin çoğuna eşit. Sanki 11 tane paf oyuncuyla sahaya çıktık, onu geç paftan 1 oyuncu bile sahada değil, Fenerbahçe ana kadrosunda 11 kişi sahaya çıkıyorsa gerisi teferruattır.

Dünyanın parasını harca takım kur deplasmanda daha galibiyetin olmasın ama sizlere göre iyi yoldayız. Desenize isyanımız boşa : )

Edit: Beni en çok üzen de Fenerbahçe takımının beraberliğe bile sevinir hale gelmiş olması, hem de bu ekonomik şartlar, bu transferler ve bu kadroya rağmen... Beşiktaş taraftarları kendini camdan aşağı atsın o zaman...
    Şöyle bir cevap vereyim. O hasta olduğun Galatasaray'dan örnek verelim

İlk 11'de düzenli oynayan 5 oyuncusunu çıkar, istediklerini seçebilirsin. Çok kilit oyuncular bile olmak zorunda değil, ama 5 tane olucak. Sonra Bursa'da sahaya çıksınlar, değerleri yine Fenerbahçe'nin bugün sahadaki 11'inden pek aşağı olmaz ama oynadıkları oyun da çok farklı olmaz. Ki gördük sadece Selçuk İnan'ın olmayışıyla takımın ne hallere düştüğünü.

Bir de o kadar Football Manager oynuyoruz fakat futbolun sadece ilk11 yazmakla, oyuncu değiştirip sokmakla olmadığının hala farkında değiliz. Bu adamlar sahaya çıkana kadar teknik direktörle aralarında neler geçiyor, antremanlarda nasıl performans sergiliyorlar hiç haberimiz yok. Stoch'u küstürdü diye söylemedikleri kalmadı insanların Aykut Kocaman'a. Bugün sahada da gördükki Stoch'un pas atmaya dermanı kalmamış, demekki çalışmıyor. Kuvvetli olsa, iyi çalışşsa neden oynatmasın. Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi hepimizden fazla seviyor unutmayalım. Ama burdan 2 satır cümle yazıp da eleştirip yarın da işimize bakmak kolay. Maçta sövüp geçiyoruz, futbol anlayışımız ülke olarak bundan ibaret..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ForsakeN

Ben boş zamanlarımda bile Fenerbahçe antrenmanlarını takip eden biriyim.
    Sadece atılan gole, yenilen pozisyona, karta sonuca bakmam.
    Futbolu sevdiğim için her yönüyle bakmayı severim, böylece eksiklikleri görmek daha kolay olur.
    Örneğin 2-3 hafta önce buraya Fenerbahçe'nin kornerlerde 11 kişi savunma yaptığını dönen her topun tehlikeli olduğunu yazmıştım, isteyen varsa maçı tekrar izlesin veya gelecek maçlarda buna dikkat etsin. Belki bu ne ki diyebilirsiniz ama bu çok şey, bu bir felsefe, bu bir oyun anlayışı ve Fenerbahçe bu anlayış yüzünden kaç defa gol yedi. Keşke teknik imkanlar elimde olsa da bunu görsel olarak size gösterebilsem.

3 gün önce buraya bir kadro ve dizilim paylaştım.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...35&postcount=3

Peki en az benim kadar veya benden daha fazla bu takımı takip eden Cengiz kardeşim ne dedi ?

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yalnız bunların yerleri şaşmış.
    Caner sol açık, Kuyt sağ forvet, Sow santrafor olmalı.
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sow sol açık olursa Caner nerede oynayacak? Caner orta saha olmaz ki?
    En doğrusu dediğim gibi ya Krasic'i keseceksin Kuyt sağ açık, ya da Kuyt 2. forvet.
    Maçın ilk 20-30 dakikasına bakın, aynen sunduğum sistem, dizilim ve bahsettiğim anlayışla oynadık. Bunu neden örnek gösterdim, Eleştiri yaptığım zaman "Kardeşim sen nereden biliyosun hoca 7 24 takımın başında sen daha mı iyi bileceksin" diyolar. Vallah hoca kadar bilmem ama aynaya bakmaktan çok bu takımın ne yaptığına bakarım ondan emin olabilirsiniz ve ne yapacağını kestiririm : ) Kim ne kadar bu takımı takip eder, bilir bilmiyorum ama benim bunu büyük bir sıklıkla yaptığımı söyleyebilirim.

Son olarak şunu söyleyeyim bu maçta Ali vardı Veli yoktu öyle oldu böyle oldu demek, Fenerbahçe için bahanedir. Biz Ali varken de ne oynadığımızı gördük. Önemli olan oynayan isimler değil oynanan futbolun ne mantelite de olduğu. Sezon başındandır oynadığımız oyun felsefesinde gram değişme olmadığını ve Aykut Kocaman'ın bazı inatlarından vazgeçmediğini ve bu inadın daha çook zarar vereceğini ekler büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri