GS ile FB nin yapisinin cok farkli oldugunun farkinda degilsin sanirim. GS mecbur kaldigi icin altyapidan isimlere yer vermek zorunda kaldi. FB de ise milyon dolarlar vererek alinmis adamlar dururken sen 18 yasindaki adami niye oynatasin. ki ortaya koydugu messivari bir performans da yokken bu genclerimizin. maddi sikinti yok ve kadroyu kurarken paraya kiymiyoruz, FB de durum bu. GS ise transfer yaparken 50 kere dusunmeli cunku milyonlarca dolar borclari var. durum boyleyken GSnin altyapiya yonelmesi gayet normal. zaman icinde bizim takim da 1 ya da 2 isim monte edebilir, ben buna inaniyorum ama boyle bir zamanda bu gercekten kumar olur. gokayla ciktigimiz sivas macini hatirliyorum da, 45 dakika zor dayanabildik kendisine.
buna ilave, emre disinda GS de 11de oynayabilecek isim yok bence. semihin neler yaptigini goruyoruz, hem milli takimda hem de GS de. Gozunuzde buyutmeyin bunlari. FB kadrosu gayet kuvvetli, gerektigi zaman gencler de yer bulacak. sabirli olmaliyiz. kadro derinligi yeterli, bu yuzden genclere daha sira var. oynamalari icin cok daha fazla calismalilar. onlerindeki isimler krasic, meireles falan. oyle kolay degil 11e girmek.