1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Futbol Direktörü (Director of Football) Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bahsettiğin şey oyuncunun sözleşmeyi bile dinlemediği durum sanırım.

Malesef bu konuda Futbol Direktörünün pek bir önemi yok. Oyuncunun bunu yapmasının çeşitli sebepleri var. (Kulübün itibarı, oyuncunun o ülkede futbol oynamak istememesi yani lig itibarı, oyuncunun menejeri gibi) Futbol Direktörü ise bu durumları değiştiremiyor.
    Tahmin ettiğim şekilde geldi cevabın

Peki transfer edilmeye çalışılan bir futbolcu yada sözleşme yenilenmeye çalışılan futbolcunun astronomik rakamlar istemesi (başka takımla anlaşırken ise komik bir rakam sonucu anlaşmaya varması) olayı devam ediyor mu? Futbol direktörünün bu gibi bir durumda etkisi ne yönde oluyor?

Not: Açıklamalı cevaplarından ötürü tşkler. çalışmaların içinde Allah kolaylık versin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Duka View Post
    Peki transfer edilmeye çalışılan bir futbolcu yada sözleşme yenilenmeye çalışılan futbolcunun astronomik rakamlar istemesi (başka takımla anlaşırken ise komik bir rakam sonucu anlaşmaya varması) olayı devam ediyor mu? Futbol direktörünün bu gibi bir durumda etkisi ne yönde oluyor?
    Oyunun hala beta aşamasındayız. Henüz tam sürüm çıkmadı, 2 Kasımda çıkacak. Sizin bahsettiğiniz özellikler henüz oturmadı. Bu sebeple ne dersem yalan olur. Ancak şunu söyleyebilirim, bu sene daha gerçekçi sözleşmeler yapılıyor. Futbol Direktörü de izin verildiği taktirde sizin yerinize kontrat yenilemelerini veya herhangi bir sözleşmeyi gerçekleştirebilir.

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Bilgiler için teşekkür ederim. Denemekte fayda var, özellikle genç futbolcuların gelişimindeki katkısını çok merak ediyorum.
    Tabii ki genç oyuncuların elinden tutup özelliklerini hooop diye arttırmıyor. Sadece aracı bir kulüp buluyor ve oyuncuyu oraya kiralıyor. Ondan sonrası oyuncuya kalmış. Ancak ben de genç oyuncuların takıma katılması yönünden çok faydalı buluyorum.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri