Galatasaray kazanır
Berabere biter
CFR Cluj kazanır
Originally Posted by Nedvedmania Cumhuriyet UNI mi ? Ben cumhuriyetteyim de, erzincan ile yaptım, arkadaştaydım. Cumhuriyet yaptı mı yapmadı mı pek bilmiyorum.
Originally Posted by mpaker66 Ben cumhuriyetteyim de, erzincan ile yaptım, arkadaştaydım. Cumhuriyet yaptı mı yapmadı mı pek bilmiyorum. Champions League Not Yet Finished GALATASARAY !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Champions League Not Yet Finished GALATASARAY ! Aynen koca bi ünlemde var cumhuriyet yaptı mı biliyo musun
Originally Posted by mpaker66 Aynen koca bi ünlemde var cumhuriyet yaptı mı biliyo musun Resimleri gördüm zaten Face hesabından. Erken paylaşmışlar Cumhuriyette herhangi bir haber yok. Yapmamışlar sanırım. Birde bazı komşu şehirler ortaklaşa 20lik yapıyor.
Originally Posted by Nedvedmania Champions League Not Yet Finished GALATASARAY ! Originally Posted by Nedvedmania Resimleri gördüm zaten Face hesabından. Erken paylaşmışlar Cumhuriyette herhangi bir haber yok. Yapmamışlar sanırım. Birde bazı komşu şehirler ortaklaşa 20lik yapıyor. Hep yunus'un işleri bu resim paylaşma Malesef Cumhuriyet UNI pek etkin değil.
Forum Rules