1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oğuzhan Yakup..Biraz daha şans tanırsa kendini mühtiş bir şekilde geliştirir..Top sürmesi adam eksiltemesi harika..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Oğuzhan Yakup..Biraz daha şans tanırsa kendini mühtiş bir şekilde geliştirir..Top sürmesi adam eksiltemesi harika..
    Oguzhani hic izlemedim Besiktas maclarini da pek izleyemedim gerci erken yatmak zorunda kaliyorumda Oguzhani abartiyor olabilirmiyiz? Sonucta cok iyi olsaydi bu kadar ucuza Arsenaldan alamazdik.Izleyen arkadaslar daha iyi bilir tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Oguzhani hic izlemedim Besiktas maclarini da pek izleyemedim gerci erken yatmak zorunda kaliyorumda Oguzhani abartiyor olabilirmiyiz? Sonucta cok iyi olsaydi bu kadar ucuza Arsenaldan alamazdik.Izleyen arkadaslar daha iyi bilir tabiki
    Trabzon maçında izledim ..90 dakika boyunca..Topu aldığı zaman ileri taşıyor ve 2-3 calımlıyordu..hatta yanımdakiler..bu cocuk kim falan demişti ? Gerçekten kaliteli bir transfer..Arsenal altyapısında oynaması bir kalitesi olduğunu gösterir..Biraz daha şans tanınırsa ve lige ısınırsa..beşiktaş iyi bir göbekten giren oyuncuya sahip olur..

Mesaj Yetkileri