Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yalnız ben Murat Kosova'yı Avrupa takımlarına karşı olan maçlarda çok beğeniyorum.Bizden biriymiş gibi anlatıyor golü attığımız anda kopacağını düşünüyorum öyle böyle değil

GS golü yedikten sonra da uyutuyor resmen.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @ GebzeLi1907

kadro kalitesi ve harcanan para derken pek mana veremedim acikcasi. amrabat ve buraka verilen 12 milyon disinda bonservis odemedi takim. para harcama konusunda FB icin bu soylenebilir belki ama GS icin soylenemez bence. kadro kalitesi de superlig olcusunde yukarda belki ama avrupa standardinda olup olmayacagi bu sezon belli olacak.

GS kagit ustunde favori ama braga macinda da favoriydi. her sonuc mumkun bu macta da bence, sabirli ve kontrollu oyun olmali. gruptan cikmak icin sans devam ediyor ama bu mac en onemli viraj, mutlaka kazanilmasi gerekiyor. en azindan kaybetmemeli.

bu sezon dany hamit melo ya da azımsanmayacak paralar harcandı ve aslında tek bir sezon değil geçen sezonla birlikte bir ortak planlama yapılanma var.iki sezondur harcanan paralar ciddi paralar.
    hiç bonservis ödememiş olsa bile yıllık ödediği maaş zaten cluj un da braganın çok üstünde.muslera eboue hamit selcuk burak melo ujfa riera vs ilk aklıma gelenler.
    hadi ujfa riera dan faydalanamıyosun ama takımın genel yükü cluj ile kıyaslanamaz bile.en ciddi, süper yıldız dediği oyuncusuna bonservis 3 milyon eurodan fazla verdiklerini sanmıyorum.keza maaşları da taş çatlasın 1 1.5 milyon eurodur.

arada çok büyük fark var.hem fenerbahçe hem galatasaray ekonomik olarak bu kadar önde oldukları rakiplerine üstünlük kurmak zorunda.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yalnız ben Murat Kosova'yı Avrupa takımlarına karşı olan maçlarda çok beğeniyorum.Bizden biriymiş gibi anlatıyor golü attığımız anda kopacağını düşünüyorum öyle böyle değil
    bende genel olarak beğeniyorum ama o sesini inceltip cırlar gibi konuşuşu yok mu tv yi kapatasım geliyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şuanda stada 40 üniversiteden (Birisi bizim ) gelen 10ar metrelik, toplamda 400 metrelik pankart asılıyor.
    Last edited by Nedvedmania : 23.Ekim.2012 at 05:14
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Murat Kosova Osassuna - Getafe gibi izlenmeyesi mucadeleleri izlenecek hale getiriyor. Ona onlar yakışıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Cluj 2 tane sallar bize

Nesil
    2006

Grup puanlamasına bakıldığında, Galatasaray hala büyük bir avantaja sahip. Önünde iki Cluj maçında alınacak 4 puan Galatasaray'ı grupta ilk üçe sokmaya kesinlikle yetecektir.

manu ve tabi ki biz onumuzdeki iki maçı kazandıgımız takdirde gruptan cıkarız. Manu buraya genclerle gelir. 9 yaparız son braga macında da beraberlik bize yeter ki o gunun şartlarında belki gruptan cıkmış olarak bile gidebiliriz oraya zira braga romanyada cluj'a puan kaybedebilir. Demek istediğim onumuzdeki iki macı hem manu hem biz kazanırsak güneş yeniden doğar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şuanda stada 40 üniversiteden (Birisi bizim ) gelen 10ar metrelik, toplamda 400 metrelik pankart asılıyor.
    Biriside bizim Çok merak ediyorum nasıl duracak hepsi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Yenilirz dicem kızacaksınız. Ama yenemeyiz bunları biz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Yenilirz dicem kızacaksınız. Ama yenemeyiz bunları biz
    Bence, buna çok inanarak söylüyorum. Apayrı bi takım olacak bugun, çok çılgın bir takım olacak. Rakibe adım attırmayacağız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    manu ve tabi ki biz onumuzdeki iki maçı kazandıgımız takdirde gruptan cıkarız. Manu buraya genclerle gelir. 9 yaparız son braga macında da beraberlik bize yeter ki o gunun şartlarında belki gruptan cıkmış olarak bile gidebiliriz oraya zira braga romanyada cluj'a puan kaybedebilir. Demek istediğim onumuzdeki iki macı hem manu hem biz kazanırsak güneş yeniden doğar.
    ManU geçen yılın aksine bu yıl 18 puanda isteyebilir; ama klasik Ferguson hamlesi 12 puanın sonunda gençleşmiş bir ManU olacaktır o yüzden Galatasaray içeride avantaj. Ama Galatasaray'ın asıl şanslı olduğu nokta Braga deplasmanına gitmesi. Braga deplasmanda oynayan bir takım çok iyi kapanıyorlar ve iyi kontraya çıkıyorlar. Evinde ise bu taktik ile mücadele edemiyor ve puan kaybediyorlar o yüzden Galatasaray Braga deplasmanında şanslı olacak. Galatasaray'ın grup mücadelesi bu gün başlıyor ilk ikiye girer mi bilmem; ama bu grupta ilk üçe kesin girer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Biriside bizim Çok merak ediyorum nasıl duracak hepsi.
    Cumhuriyet UNI mi ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Moda girmek lazım..
    [YOUTUBE="dYn7E2dqysc"]Gerçekleri Tarih Yazar ![/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Cumhuriyet UNI mi ?
    Ben cumhuriyetteyim de, erzincan ile yaptım, arkadaştaydım. Cumhuriyet yaptı mı yapmadı mı pek bilmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben cumhuriyetteyim de, erzincan ile yaptım, arkadaştaydım. Cumhuriyet yaptı mı yapmadı mı pek bilmiyorum.
    Champions League Not Yet Finished GALATASARAY !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları çok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları ok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.
    Her zaman ki taktik, çok basittir ama nedense bizim takımlar hep yiyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aynen koca bi ünlemde var cumhuriyet yaptı mı biliyo musun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynen koca bi ünlemde var cumhuriyet yaptı mı biliyo musun
    Resimleri gördüm zaten Face hesabından. Erken paylaşmışlar

Cumhuriyette herhangi bir haber yok. Yapmamışlar sanırım. Birde bazı komşu şehirler ortaklaşa 20lik yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Resimleri gördüm zaten Face hesabından. Erken paylaşmışlar

Cumhuriyette herhangi bir haber yok. Yapmamışlar sanırım. Birde bazı komşu şehirler ortaklaşa 20lik yapıyor.
    Hep yunus'un işleri bu resim paylaşma
    Malesef Cumhuriyet UNI pek etkin değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları çok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.
    coktan havaya girdik bile, onlarin gazlamasina ihtiyac yok (:

bir de Manu bile resmi organlarindan GS maci oldugunda hafife almak bi yana dursun adamlar isi intikama goturuyorlar. cok net favori olmalarina ragmen isi ciddiye aliyorlar. bizse handikap yapip gondeririz deyip adamlar sahaya cikmadan kendimizi galip sayiyoruz. ben FBnin Limassol maci icin bile endiseliyim acikcasi, cok dikkatli olmak lazim. bu maclarin telafisi olmuyor maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maça giden var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cluj tipik kontra atak takımı..hızlı cabuk kurulu...ve son vuruşları iyi oyuncular var..eğer galatasaray braga maçındaki..Topu şişerek oynarsa yine mağlubiyet gelir..ayağa pas yapması lazım..uzaktan şutlar denemesi lazım bu tip takımlara...Umarım akşam yine hüsran ayrılmayız..sahadan hem galatasaray dağılır.Hem ülke puanımız düşer..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kazanmalıyız artık, inşAllah alacağız maçı zaten başka yolu da yok..

Bu maç çok ümitliyim çook.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

XI: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander...

Riera yerine Hakan olsaydı keşke, Hakan - Riera şeklinde olsa sol kanat en güzeli olabilirdi hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    XI: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander...
    Hala Hamit ısrarı sürüyor..Aydın hamit'ten daha iyi performans sergiliyor oyuna girdiği zaman..Hamit'i kendisine gelmesi bir kaç maç yedek kulubesinde oturtması lazım..

Sol Kanatta riera-hakan daha güzel olurdu..sol kanat amrabat-Riera hucuma destek veren oyuncular..hiç değilse hakan biraz geride kalırdı..oranın güvenliği acısından..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hala Hamit ısrarı sürüyor..Aydın hamit'ten daha iyi performans sergiliyor oyuna girdiği zaman..Hamit'i kendisine gelmesi bir kaç maç yedek kulubesinde oturtması lazım..
    Geçen sene kanatlarda Engin ve Emre vardı esas bölgeleri orta sahanın ortası olan oyuncular. Bu sene Amrabat alındı, oyuncu tarzı değişti sol kanatta. Hem Amrabat hem Aydın önünde de iki forvet ile oynamak intihar ile eş değer. Ayrıca belirttiğin gibi Aydın sonradan girdiği zaman etkili olabiliyor, çünkü rakibin fizik gücü düşmüş oluyor. Solda Emre olsa sağda Aydın ile başlasak yine olmaz, Aydın skora göre oyuna girecek bir oyuncu, savunmaya yardımı yok, sıfır. Hamit sorumluluk almaktan çekinmiyor, bu kadar pas hatası yapmasa şimdi herkesin dibi düşüyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Amrabat-Riera riskli ama mantıklı olmuş, amrabat'ın performansı artabilir Riera gerekli kondisyonu gösterirse. Melo ve Selçuk ekstra oynamalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@uAburak89

Hamit potansiyele erişemedi bir mancester maçından ondan istenen oyunu verdi..onun dışında her maç yoklara oynadı..Milli takım,galatasaray..iyi başlıyamadı..Umarım bugun iyi performans gösterir..Sağ kanatta...Aydın en cok beğendiğiğm özelliği ayağında top tutması,ve iyi uzun şut atabilmesi..Galatasay,bu maçta bol bol uzun şut atması lazım..yoksa toplu hucuma kalkarsa..braga macındaki gibi..Yine üzülürüz..

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri