Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bir sorum olacak arkadaşlar ;

Şimdi ben oyunu D&R'dan aldım. Kutulu oyunum er yada geç gelecek. Burda sorun yok. Ama ben oyunun betasını indirdim steamden key ile ve şuan oynuyorum. Oyun 2 kasımda çıktığında ben full sürümü nereden kuracam? steam mi? CD mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Bir sorum olacak arkadaşlar ;

Şimdi ben oyunu D&R'dan aldım. Kutulu oyunum er yada geç gelecek. Burda sorun yok. Ama ben oyunun betasını indirdim steamden key ile ve şuan oynuyorum. Oyun 2 kasımda çıktığında ben full sürümü nereden kuracam? steam mi? CD mi?
    Steam üzerindende full sürümü indirip oynayabilirsin. Zaten otomatik yükleyecektir.
    CD'dende yükleyip oynayabilirsin. Bir farkı yok.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

3 senedir steam dan alıyorum ama bu sene inş. işe girersem ilk maaşımla gidip kutulu alacağım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

@Nordanvedr bilgi için teşekkürler.

Dün saat 22:30 gibi D&R'dan ön sipariş verdim hala beta key gelmedi, mailde attım cevap yok bu kadar uzun sürüyormu key'i vermeleri?

Quote Originally Posted by Miaow View Post
    Dün saat 22:30 gibi D&R'dan ön sipariş verdim hala beta key gelmedi, mailde attım cevap yok bu kadar uzun sürüyormu key'i vermeleri?
    bende cuma saat 16.15 de siparişi verdim telefonla aradım birkaç gün içinde ancak gönderilir dediler

Geç gelmesi iyi bi şey aslında demek ki alan çok olmuş

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Geç gelmesi iyi bi şey aslında demek ki alan çok olmuş
    Bence geç gelmesi ne kadar çok satıldığını göstermiyor. Bazılarının işini ne kadar ciddiye alıp almadığını, işini ne kadar iyi yapıp yapmadığını gösteriyor. Bir key yollamak bu kadar zor olmamalı. Aldığıma alacağıma pişman ettiler. 2 gündür key bekliyorum işin garibi muhattap alıp maillere cevap veren yok. Adamı saf yerine koyuyorlar. Birazdan Aral İthalat'ada mail atacam sonuç olarak Türkiye'den sorumlu bir firma. Pazartesi gününe kadar bekliyecem cevap vermezlerse iptal ettirip Sports Interactive'e bu adamlar yüzünden orjinal almaktan vazgeçtiğimide mail atacam. Resmen paramızla rezil oluyoruz.

Nesil
    2007

Bana ön sipariş verdiğim Vatan Bilgisayar'dan SMS olarak FM 2013 şifresi geldi. Fakat şifreyi steam'e girdiğimde hatalı şifre yazıyor. Şifrem eksik gibi geldi bana çünkü formatı şöyle: AAAAA-BBBBB-CCCC. Yani son kısmı 4 haneli. Bu işte bir hata mı var yoksa bu şifre ile Beta indiremez miyim?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    Bana ön sipariş verdiğim Vatan Bilgisayar'dan SMS olarak FM 2013 şifresi geldi. Fakat şifreyi steam'e girdiğimde hatalı şifre yazıyor. Şifrem eksik gibi geldi bana çünkü formatı şöyle: AAAAA-BBBBB-CCCC. Yani son kısmı 4 haneli. Bu işte bir hata mı var yoksa bu şifre ile Beta indiremez miyim?
    Vatan Çağrı Merkezi'ni ara, onlar halleder. 444 56 56
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Vatan Çağrı Merkezi'ni ara, onlar halleder. 444 56 56
    valla bundan sonra bir daha ne orijinal oyun alırım ne de aldırırım. kaç gündür hevesim kursağımda kaldı. yardımlarınız için teşekkürler.

Bugün saat 11:15 itibariyle ön sipariş şifremi maille yolladı D&R. Tahminim maillere bakan kişiler hafta içi 08:00 - 18:00 arası çalışıyor. Ben Cuma 22:30'da sipariş verince ondan bu kadar gecikti. Sipariş verecek olanlar varsa bilgisi olsun. Geç gelmesini istemiyorsanız hafta içi verin.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Gold.Com.Tr'den verdim siparişimi umarım Beta Key'imi bir an önce gönderirler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Miaow View Post
    Cuma gecesi sipariş vermişsin haftasonu keyinin gelmesini beklemek fazla iyimserlik olmuyor mu? Cumartesi-Pazar tatil günü malum. Madem bu kadar acelecisin oyunu oynamak konusunda, beta çıkmadan alsaydın hiçbir sorun yaşamadan oyununu indirir oynardın. İş aksatma falan yok yani ortada bence. Ha bugün gelmezse haklı olabilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Arkadaşlar ben oyunu aldım Play Store'den şu an iniyor. İndirme işlemi bittikten sonra ben oyunu direk oynayabilecek miyim yoksa beta çıkışından sonra aldığım için 2 Kasım tarihini mi bekleyeceğim ? İnşallah ilkidir.

Edit: Tamam açtım oyunu.
    Last edited by Mamadou : 22.Ekim.2012 at 21:55

16. Default

arkadaşlar bu arada oyun satışa çıktığında kutulu versiyonu 80 tl olacakmış. ön sipariş vermeyen arkadaşlara duyurulur. D&Rdan kargo dahil 63 tl ye alabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

oyunu ttnetten edindim faturama yansıyacak şekilde.

aktivasyon kodumu da hemen maille attılar. lakin lanet olası steamı hiçbir siteden indiremiyorum. gezginlerden bile

edit: hallettim, yarım saat sonra oynamaya başlayacağım
    Last edited by goosfraba : 23.Ekim.2012 at 17:39
    (/s)

hepsiburadadan bugün sipariş verdim bende ama keşke önce buradan okuyup hangi firmaların keyi zamanında attığını öğrenipte verseymişim siparişi :P araya bayram falan girecek şimdi umarım atarlar bugün veya yarın keyi..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    hepsiburadadan bugün sipariş verdim bende ama keşke önce buradan okuyup hangi firmaların keyi zamanında attığını öğrenipte verseymişim siparişi :P araya bayram falan girecek şimdi umarım atarlar bugün veya yarın keyi..
    bende okumanadan hemen gold'dan sipariş verdim. mucize bekliyorum oyunu bayramda oynayabilmek için.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Arkadaşlar en uygun fiyata en hızlı hangisi iyi acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Arkadaşlar en uygun fiyata en hızlı hangisi iyi acaba?
    Gmg'de oyunun keyi 47 liraydı ben aldığımda indirim koduyla. Daha uygunu yok eğer hala devam ediyorsa tabi.

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    bende okumanadan hemen gold'dan sipariş verdim. mucize bekliyorum oyunu bayramda oynayabilmek için.
    bnm mucize gerçekleşti, mail atmışlar keyi şuan indirmeye başladım, inş. snn keyide göndermişlerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    bnm mucize gerçekleşti, mail atmışlar keyi şuan indirmeye başladım, inş. snn keyide göndermişlerdir.
    mesaj attım ben siteden "Bayram sonunda kargonuz çıkacaktır." dediler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne kargosu o deseydin

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Ne kargosu o deseydin
    siteleri göçtü birşey diyemiyorum.

Yarın D&R'dan havale ile satın alsam sizce ne zaman elime ulaşır key?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnternet üzerinden kredi kartı ile en uygun fiyata nereden satın alabilirim?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İnternet üzerinden kredi kartı ile en uygun fiyata nereden satın alabilirim?
    http://www.greenmangaming.com indirim koduyla birlikte 26 dolara aldım (47 tl)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

%25 indirim vardı şuan %20ye düşürmüşler sanırım

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon