Ambarabat, Hamit ve Rieralı kadro zorlar Galatasaray'ı bence. Ama 2-0,3-1 gibi kazanabileceğini düşünüyorum yinde de....Riera-Ambrabat kanatını umarım işlemez Cluj
Ambarabat, Hamit ve Rieralı kadro zorlar Galatasaray'ı bence. Ama 2-0,3-1 gibi kazanabileceğini düşünüyorum yinde de....Riera-Ambrabat kanatını umarım işlemez Cluj
terim o bolgede dannynin hizina guveniyor. kademeye girebilir diye planlamistir ki genelde oyle oldu braga macinda da. ama rieranin sol bek olmasi buyuk handikap GS icin, kontraataklarda sikinti olabilir o bolgede maalesef.
Gördün mü Cihan her zaman sadece ben yanlış anlamıyormuşum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Futbol Dışı KONUŞANLAR İÇİN ADRES..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129
Riera yerine Hakan B. oynamalıydı bence de.
Zemin çok kötü gözüküyor, seyir zevki düşecek gibi.
Galatasaray isterse futbol tarihinin en kötü maçını çıkarsın ama bu maçı kazansın, bir kere de yatırma bizi Galatasaray : )
...
Ntv sporda arka planda bizim pankart var![]()
Yalnız bu zeminde futbol oynanmaz, avantajlı olduğu kadar dezavantajlı da
...
Zemin berbat, pas bile atamıyorlar.
Yalnız zemin berbat. Paslar gitmiyor bildiğin duruyor yolun yarısında.
Şimdi Amrabat şut attı top sudan dolayı penaltı noktasında durdu mesela
Edit: Amrabat epic fail resmen 10 saniyede bir düşüyor.
Zemin berbat maçı iptal etmesi lazım
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Zemin çok kötü. Bu su birikintilerinin bir çözümü yok mu yahu. Bir sürü paralar harcanılarak yapılan stadda drenaj mı yok ney yokta bu kadar zemin kötü olabiliyor.
Böyle giderse Cluj istediğini alır.
al işte yine yedik golü allah kahretsin
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Yedik maalesef 0-1. Dany'nin kafasına çarpıyor sanırım.
Böyle maç mı olur yahu. Ertelenmesinin bir yolu yok mu acaba oynanmıyor hiçbir şekilde :S
Derken yedik, geçmiş olsun...
O pozisyonda penaltı verilmezdi.
Bizimkiler ayakta durabilse bir şeyler yapacaklar ama![]()
Cluj 10 kişi.
al kırmızıyı al hadi gs hadiii
Şimdi hepten kapanıcaklar. O kiliti açarsak golüde atarız.
Rakip 10 kişi. İlk önce biz kırmızı yeriz diyordum onlar yedi.
Galatasaray alır bu macı. Zemini geçebilseydi suan 2 golü vardı.
Abi şans da olacak bi takımda. Bu dandik takımı bile şanssızlıktan yenemeyeceğiz.
Melo yok bidahaki maçta
Penaltı beee
Artık bu da kaçarsa bu maçı unutalım.
Edit: Malesef.