Delirdim valla delirdim odadaki dolabı kırdım yumruklamaktan
Delirdim valla delirdim odadaki dolabı kırdım yumruklamaktan
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Her zaman Türk takımlarını uluslararası müsabakalarda desteklerim.
Saldır Galatasaray !
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Çok saçma olacak ama Eboue'nin kayışından sonra içinden keşke saha olsada gidip kaysak diyen biri oldu mu?![]()
Bu arada M.Utd Braga maçı 2-2 oldu. M.Utd alır bu saatten sonra maçı, Galatasaray bir kazanabilse hala çıkmak için şansımız oldukça fazla.
O sahaya ne olmuş,pirinç mi ektiler,sahanın sağ ve sol tarafından iki nehir geçiyor.
Aha da tam Sabri'nin oyun tarzı. Bu maçta oynadı oynadı Sabri.![]()
Sabri reyizzzzzzz....
Sabri girer girmez vurdu,sonucu biliyorsunuz!!!!!!!!!)
edit:Spiker bir şey söyledi duymadım,Melo penaltı mı kaçırdı??
Yahu bari 1 puan alın da deplasmanda da yenebiliriz. Her zaman zemin böyle olacak değil ya
Yağmur yağınca bizim dereden bozma caddede daha az su oluyor yahu![]()
Şut çekelim artık.
ManU 3-2 yaptı, tam zamanı Cimbom.
Bu sahada futbol oynamayı beceren her futbolcuya helal olsun.
UEFA kesin ceza verir...
Gooooooooooooooooooool
Gol be gol sonunda be.
Sonunda be!
Gollllllllllllll hadi aslanlar alıcaz bu maçı hadi be
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Attık sonunda !! 1 gol daha haydi Cimbom !
Burak faul yaptı sankii..
Neyse bu gidişle GS:2-1 Kazanır.
İlk defa yerden gelen bir topu göğsüyle kontrol eden birini gördüm : Sabriiii
hadi selçuk hadi oğlum asarsın onu
...
Emre top sürme artık ya yeter artık.
Burak adama bir tane çakıyor sonra itiraz ediyor.??????
Sabri'nin ruhu Dany'de
3 dakika mı? Peh.
Söyleyecek çok şey var, sudan çıkmış balık gibiydik ilk dakikadan itibaren. Bu kadar şuursuzluğa rağmen gol atabilmek, 1 puan alabilmek iyidir.
Deplasmanda bu takımı çok rahat yeneriz. Bu gruptan her türlü 3. çıkarız biz. Hatta Manchester maçından da ümitliyim.
G.Saray'ın ilk 2 şansı oldukça azaldı. Bundan sonraki hedef, en azından 3. olup Avrupa Kupaları'na gitmek olmalı bence.
Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....
Bu zeminde 1 puan da iyidir. Şimdi Cluj 4, Braga 3, biz de 1 puandayız. Zor ama hala şansımız var. Aslında Braga'yı yenip bu kadar da zora sokmamak lazımdı ama olmuş ile ölmüşe çare yok.