Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....
    Bu sahada ne yapsın adamlar sen de. Bir tek Melo'ya penaltı kaçırdığı için laf söyleyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bu sahada ne yapsın adamlar sen de. Bir tek Melo'ya penaltı kaçırdığı için laf söyleyebiliriz.
    Cluj orta saha oyuncularına dikkat ettin mi ? Aldıkları zaman gidiyorlardı ? Aynı zemin onlarada vardı ..Şartlar eşitti..İlk yarıda o yağmurda ..2 dakika'Da 2 poziyon buldular..4 poziyon gol oldu...Dediğim gibi kırmızı kart yemeseydi..farka giderdi..Cluj..

Nesil
    2007

Rica ediyorum artık Galatasaray maçlarına yorum yapma.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Rica ediyorum artık Galatasaray maçlarına yorum yapma.
    Amacım kavga etmek değil katiyen...Herkesin farklı görüşü olabilir..Benim futbol mantilime göre..kapanan ve kontra atak oynayan uzaktan şut atılır...Çağ dışı futboldur..ama rakibin oynadığıda cağ dışıdır..Yapıcak bir şey yok...Görüşler farklı olabilir..

Nesil
    2007

Amacım kavga etmek değil katiyen...Herkesin farklı görüşü olabilir..Benim futbol mantilime göre..kapanan ve kontra atak oynayan uzaktan şut atılır...Çağ dışı futboldur..ama rakibin oynadığıda cağ dışıdır..Yapıcak bir şey yok...Görüşler farklı olabilir..
    Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok. İki de sakat verdik zemin yüzünden bari bunu görün!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok.
    Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..

Nesil
    2007

Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..
    4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.

Bu zeminde kazanabilirdik bile ama ah o penaltı kaçmasaydı. Bu statta bu zemine çözüm bulamayan yönetimi de kutlamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.
    Eboue hucumu cok düşünüyor..Geri dönene kadar..Kontra yemek cok yüksek..Ama sabri-Eboeu oynasa o kanatta eboue ileri cıksa bile sabri reyiz geride kalır..top keser...Çünkü sabri reyiz..galatasaray için ölümüne oynuyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Seni sadece Allah'a havale ediyorum artık ben en yakın zamanda sağlıklı düşünceler kavuşturması dileğiyle.

Tüm oyuncuları tebrik ederim yine Aslanlar gibi oynadık,hak ettik ama olmadı.Yine bir şans bundan sonraki bütün maçları kazanırsak tabi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Seni sadece Allah'a havale ediyorum artık ben en yakın zamanda sağlıklı düşünceler kavuşturması dileğiyle.

Tüm oyuncuları tebrik ederim yine Aslanlar gibi oynadık,hak ettik ama olmadı.Yine bir şans bundan sonraki bütün maçları kazanırsak tabi.
    Beni niye allah'a havale ettin anlamadım ? Sergen Yalçın diyor galatasaray top oynamıyor..Futbol bu herkesin görüşü farklıdır..Bilimsel bir şey değil ki ? Sana göre doğru olan bana göre yanlış..Olabilir..

Sahanın en iyisi..Bana Göre "SABRİ REYİZ" Tir....O girdikten sonra takım ateşlendi ! Ama diyorum...10 kişi kalmış kapanan takıma yandan orta açmayla ısrar edersen.onlarda her topu alır...Uzun Şut..maç başalamadan baya yazdım ama braga macındaki gibi..doldur boşalt döndüler..

Mesaj Yetkileri