Gecenin en kötüsü Fatih Terim, bundan önceki ŞL maçlarında olduğu gibi. Çocukluğumda bir dünya laf yeme pahasına yatmayıp izlediğim ŞL maçlarındaki gibi yine Fatih Terim'in hatası. Lucescu ŞL hocası, biz beğenmedik ayrı konu.. Fatih Terim bir alt seviye olan Uefa'nın hocası. Bu platformda bu oyunu bu kadro ile oynayamazsın. Yanlış.

Zemin diyorsunuz, stad kimin ? Rakip ayrı zeminde mi oynadı ? Onlar top sürerken biz niye yapamadık ? Onlarca orta açtık, rakibin stoperleri uzun boylu oyuncular niye her orta yüksekten geldi, biz maça orta yapmak için mi çıktık, golü yedikten sonra futboldan tiksindim Galatasaray'ın maçı olmasa bu maçı izlemezdim ben.

Oyuncu bazında diyecek bir şey yok, balık baştan koktu bu gece...

Bundan sonra ne olur, Cluj'a deplasmanda yenilmeyiz diye düşünüyorum, galibiyet ise zor görünüyor. Şu bir gerçek ilk golü atamazsak kazanamıyoruz, ilk golü attıktan sonra 2'yi bulamazsak yine kazanamıyoruz. Durum kötü bu açıdan. Manu'nun Braga'yı yenmesi için dua etmeliyiz bolca. Çünkü garantileyecekler ve ligde durumları belli bize yedekler ile gelebilirler. Maçı kazansak bile yetmiyor ama son maç deplasmandasın ve ManU Cluj'a da yedekleri ile çıkacak. İçerde 2 maçta alınan 1 puan, totalde atılan sadece 1 gol var ortada. Tablo kötü. Buradan ancak burun farkıyla 3. çıkar, ilk ikiye havlu atılmıştır bence...