Hamit taktiksel olarak çıktıysa yukardaki sözümü geri alıyorum. Özür dilerim @uAburak89
Hamit taktiksel olarak çıktıysa yukardaki sözümü geri alıyorum. Özür dilerim @uAburak89
Geçmiş olsun Galatasaray'a.. Ben umudumu yitirdim bu takım gruptan çıkamaz.. Ama UEFA için saldırmak lazım.
Bu arada Murat Kosova tam bir Türk gibi anlattı maçı tebrik ederim kendisini.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hayır..zaten bir tane şut cekti..hemen geri cekildi..Kanadına..İki üç tane top kesi 20 dakika'da...Sabri olsaydı...O kanatta eboue ileri acılsa bile..Geride bir adam kalırdı..bazı şeyleri kabullenmiş reyiz...Şutu cektikten sonra surat ifadesine gördüm içim parçalandı..Resmen kötü olduğunu kabul ediyor..O yüzden ileri cıkmadı bir daha..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
@uAburak89
Yukardaki mesajına itafen taktik konuşmayalım demiştimde.
Hamitin çıkması yanlış.Bikere de kalemize gelen ilk top gol olmasın lütfen.Birde iyice sinir olalım diye çarpıp giriyor.Hafta sonuda jimmy durmaz ın şutu hamite çarpıp 90a gitmişti,bu da böyle oldu.Penaltıyı Selçuk atmalıydı.Şu takımı şu halde yenememek gerçekten üzücü.İyi geceler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Garip bir maçtı,pek birşey anlayamadım oyundan,zeminden sadece şunu söyleyebilirim Galatasaray takımı en küçük talihsizlikte dağılıyor bir garip oluyo, panik olup dengesiz saldırıyor mesela zeminden dolayı ekstra bir yaratıcılık yapamadılar kornerleri inadına paslaşarak kullandılar takıma liderlik edecek, oyundayken yönledirecek biri olmalı Selçuk nedense bir türlü yapamıyor bunları.
Aziz yıldırım "ALEX'İ biz seviyoruz, benim kardeşim seviyor, teyzem seviyor. Herkes yuhlarken ben alkışladım ALEX'İ o statta."
Arkadaş ironi ypamaya calışmış o yüzden...neyse futbol dışı muahbbete kayıyor..benden bu kadar...burası dedikodu kazanı değil..burda maç yorumlanır..
Kusura bakma o zaman artık gülmenin altında bile bir şey arar olduk sayende![]()
galatasaray tam 1 aydır galip gelemıyor .
Gazetecilerden duyumlar geliyor ama üstüme çullanırsınız diye yazmaya korkuyorum lakin elçiye de zeval olmaz diyerekten yazıyorum..
Ünal Aysal Fatih Terim'in yerine Hector Cuper'i getirmek için nabız yoklamaya başlamış..Nedim Türkmenle de görüşecekmiş diyolar.. Ne kadar doğru bilemem ama..
Maça gelirsek maçın özeti yağmurdu.. Yağmuru görünce bu maçın berabere biteceği kesin gibiydi ama 0-0 ama 1-1.. Artık tüm maçları alması lazım GS'nin..
Cuper ? Hangi gazeteciler bunlar ?![]()
73 orta 26 şut... Ve Cluj takımı rakibe isabetli şut çekmeden puan alan ilk CL takımı...
Fazla söze ne hacet.
Fenerbahçe'yi takip edenler diyelim.. GS'yi takip edenler de diyodur belki ama takip etmediğim için bi bilgim yok tabi..
Kimse kusura bakmasın ama Fatih Terim mi girip atsın golü? Kim neresinden uyduruyo bu Cuper miş neymis. Takımı çökertme çabaları...
Güzel uyduruyorlar bence, ekmek çıkmaz onlara bu konudan..
Hector Cuper mi ? Neden bir "ANADOLU KULUBÜ" Güclenince diğer 4 büyükler "AKBABA" gibi hemen o kulubun üstüne cullanıyor...
Nedim Türkmen "CUPER'LE ŞAMPİYONLU İSTİYORUZ" Hayatta yollamaz..
AZİZ YILDIRIM "ANADOLU KULUPLERİ GÜÇLENİRSE BU BİZİM İŞİMİZE GELMEZ" ....
Bence de umarım kalır Hector Cuper.. Orduspor gayet planlı ve başarılı gidiyo şuan..
Sadece maçla ilgili görüşlerinizi; birbirinize sataşmadan, birbirinizi kırmadan yaparsanız daha sağlıklı bir ortam olur arkadaşlar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ne yazık ki öyle bir ortam olmuyor güzel kardeşimlerimin provokeleri yüzünden.