Unutulmasın ki tüm tarih Milan maçının son 4 dakikasında değişti... Demirkol söylemişti sabah. Umudumuz devam ediyor gençler.
Unutulmasın ki tüm tarih Milan maçının son 4 dakikasında değişti... Demirkol söylemişti sabah. Umudumuz devam ediyor gençler.
Öncelikle GS'lı arkadaşlara geçmiş olsun. Maç çok kalitesizdi zeminden dolayı. Cluj şans golüyle öne geçti. GS oyunu rakip yarısaha yığsada o bölgede istediklerini yapamadı. Yine de mücadelerini, azimlerini takdir ettim. Gruptan çıkma şansı bir hayli azaldı GS'ın bence 3.lüğü kovalamalılar artık.
Şimdi son 3 maçtan en iyi 9 puan çıkarttığımızda,Braga'nın bize bir maçta yenileceğini varsaymış oluyoruz.Bu durumda Braga'nın 2.çıkması için haftaya Manu'yu yenmesi gerek.Haftaya Cluj'u saf dışı bırakabilirsek hala bir umut var demektir.Bana yine bi karikatürü anımsattı bu hesaplama.
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ntvsporda duyduğuma göre galatasaray devre arasında sadece cluj un sahasını temizlemiş.kendi sahası ıslak ve sulu kalmış
eğer böyle bir olay var hiç yakışmadı büyük ayıp bana göre
Rövanşta Melo yok, Elmander'in sakatlığı ciddi büyük ihtimal o da olmayabilir. Galibiyet serisi lazım, İçerde Kayseri maçı var, 3 puan şart. Sonrasında İBB deplasmanı, ters takım İBB, yenilmeden gidebilmek lazım Romanya'ya. Öyle bir süreç ki, ya batacağız, ya çıkacağız..
Staddaydım , yediğimiz gol tam bir komedi hiç bir şey yokken tak orta Dany'e çarpıp girdi. Birde zemin televizyonda gördüğünüzün 3 kat berbat halidir eminim , neredeyse kosan top toplayıcısı bile takılıp düsecekti , toplar 1 gıdım gitmiyordu yan paslarda. Cluj farka gider de demişler ya artık yok artık Cluj'un atağa çıkacak hali yoktu ve olamazdı zaten o zeminde kitlendin mi çıkman imkansız kontra atak bile yapamazsın ki zaten Cluj yapamadı. Maçın en iyi değişikliği Sabri oldu takım inadına yerden pas denerken sonunda Sabri aldığını orta yaptı ve gayet etkiliydi ortaları. Bu takım 7 puanla Uefa'ya gider.
Bence 2 hafta sonra 2. Olabiliriz. Tabi bizim maça kadar manU'lu olacağız.
Cluj Bragayı deplasmanda yenerken kalesinde 30+ şut görmüştü. Cluj'un az çok ne yapacağı belliydi, Zemin her ne kadar Galatasaray için dezavantajsa o kadar avantaj oldu, defansın arkasına sarkan veya bireysel hata yapan oyuncuların kaptırdıkları topta ilerleyen Kapetanos, Bastos gibi oyuncular hızlı atak yapamadı top ayaklarına takıldı.
Yazık yıl 2012, yepyeni yapılan bir stad ve aşırı sağanak olmayan bir yağmurda paramparça olan bir zemin. Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligine hangi yönden bakarsanız bakın hiç iyi hazırlanmamış mevcut tabloda bunun göstergesi. Artık 3 maç kaldı umarım Uefa Avrupa Ligine katılabilirler.
...
Saha temizleme olayında bende kıllandım ama maça gidenler yok öyle bir şey diyor. Çözemedim..
Burak Yılmaz yan ağlara vurmasa şimdi çok başka şeyler konuşuyorduk belki de, futbolun garipliği..
Tabiki de öyle olacağını herkes biliyor ama artık farklı bir galibiyet lazım desarj olamadı bir türlü futbolcular.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ben gördüm yahu devre arasında Galatasaray tarafını da temizlediler. Hatta son olarak Galatasaray tarafını temizlediler. Büyük takımız biz böyle küçük olayların peşinde koşacak değiliz![]()
Şuan ben sabaha kadar uyuyamıyacaksam, futbolcular ne haldedir. Düşünmek lazım onlarıda
Bu arada melo penaltıyı kaçırdığı için devrede sinirınden ağlamış. Takım psikolojik çöktü ya la.
Tam tersi olduğu iddia ediliyor ama.Kendi sahsını temizleyip..rakip sahayı ıslak bırakan yazık yazık..Bu kadar mı düştük..![]()
@petrol_fb12
Biz o kadar düşmedık kardeşim zira yukarıyı okursan maça gidenler öyle bir şey yok demiş ki bence okudun yukarıyı, benim mesajı okuduğuna göre. Allah'a şükür düşmedik düşsekde yapmayız sen rahat ol takımları karıştırma.
star tv yayına girdiğinde sağ ve kulübeye açık olan taraf temizleniyordu
Yolculukta olduğum için maçı izleyemedim. Gruptan çıksak bile birşey yapamayız. Bence UEFA'ya gidip elle tutulur bir başarı almak daha hayırlı olacaktır. Kalan maçlarda şans döner inşallah.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir takımda birazda şans olacak. Takım hırslı, şampiyonlar ligine ya tamam ya devam maçı diye çıkıyoruz, yağmurdan saha berbat durumda. Yetmiyor, oyuncuların orasına burasına çarpan toplar kalecinin en uzanamayacağı noktaya gidip gol oluyor. Süperkupa'da Alex'in frikiği barajdan oyuncumuza çarpıp aşırtma gol oluyor, Beşiktaş maçında Fernandes'in frikiği Melo'nun kafasından kaleye gidiyor gol oluyor, Gençler maçında Hamit'e çarpan top Muslera'ya en uzak noktaya gidip gol oluyor yetmiyor şimdi de Dany'e çarpan top gene şahane bir noktaya gidip gol oluyor e yeter ama. Direğe gitmiyor, kaleciye doğru gitmiyor, auta doğru gitmiyor, çarpıp geri dönmüyor o kadar ihtimal arasından en can alıcısı gerçekleşiyor. Bize gelince ise top girmek istemiyor, ManU maçında 3, Braga maçında ise 1 topumuz direkten dönüyor.
Tüm bunlar yetmiyor bu saha ve hava şartları için en ideal oyuncumuz Elmander, Hamit-Burak değişikliğinden 1-2 dakika sonra sakatlanıp çıkıyor, daha ilk yarıda 2 değişiklik hakkı gidiyor.
Başka niyetlerle yazanlar da var mutlaka ama hakem gerçektende lehimize kararlar verdi maçta (maç öncesinde tersinin olacağına dair endişelerimi dile getirmiştim, utandırdı beni). Kırmızı gören oyuncu ilk sarı kartta pek bir şey yapmadı, Amrabat kendini ittiğinde kart görecek bir karşılık vermedi (ama hakem eğer topun önünde durdu diye gösterdiyse kartı bir şey diyemem). İkinci sarı kart ise %100 doğruydu tartışmaya bile gerek yok. Penaltı ağırdı, aynısı aleyhimize verilseydi çok çok ağır ifadeler kullanırdım hakeme açıkçası. Herkes gibi bende Selçuk niye kullanmadı diye sinir krizleri geçirdim o anda tabi.
Melo kaçırdığı penaltı dışında sahanın en iyisiydi. 2.yarıdaki Amrabat ve Riera da iyilerdi. Dany her zamanki gibi saatli bombaydı, çok klas müdahaleleri vardı öte yandan sahanın en kötü yerinde 3 kez aynı hatayı yapar mı bir insan. Yani ilkinde kaleciye geri pas atıyorsun suya takılıyor, ikincisinde gene aynısı oluyor akıllanmıyorsun üstüne birde Semih yada Sabri'ye yan pas atıyorsun gene takılıyor. Birde neredeyse orta sahadan attığı şut tam bir sorumsuzluk örneğiydi. Bu kadar keyfi davranmaya hakkı yok.
Last edited by Walter Sakana : 24.Ekim.2012 at 08:01 Reason: ufak tefek düzeltmeler...
Öyle ya da böyle bu gruptan cikicaz benim her futbolcumuza ve hocamiza güvenim tam.
resmi kurumlarda bile ataturke benzemeyen portreler oluyor, sizinki cok basarili olmus. cok guzel bir calisma, elinize saglik.