Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: İlk Heyecan Fenerbahçe 2012-2013

Güzel gidiyor hocam tebrikler. Süper Lig ve Avrupa Ligi'nden puan durumu görebilir miyiz?

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    Güzel gidiyor hocam tebrikler. Süper Lig ve Avrupa Ligi'nden puan durumu görebilir miyiz?
    Birkaç saat içerisinde 1.Devre puan durumlarını atacağım çok az kaldı teşekkürler takibiniz için.
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

LİGE ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ ;

İlk yarıdaki son derbi maçımızda evimizde FEDA diyen Beşiktaş'ı ağırladık ve net bir oyunla sonuca gittik..
    FENERBAHÇE : 2 - 0 : BEŞİKTAŞ

Avrupa Ligi F Grubu son maçında evimizde PSV yi ağırladık ve 2.maçta da PSV karşısında galip gelemedik. Bu sonuca rağmen grubu 14 puan ile namağlup lider tamamladık.
    FENERBAHÇE : 1 - 1 : PSV

AVRUPA LİGİ F GRUBU MAÇLAR SONUCU OLUŞAN PUAN DURUMU

Avrupa dönüşlerimiz sancılı olmaya ve iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı. Bu haftada bir yenisini ekliyoruz ve Kayseri deplasmanında beraberliği zor da olsa kurtarıyoruz. Lig gerçekten çekişmeli bir hal almaya başladı.
    KAYSERİSPOR : 1 - 1 : FENERBAHÇE

HAKEMLER İŞ BAŞINDA! FEDERASYON İSTİFA SESLERİ.

Türkiye kupası maçında 2.lig ekiplerinden Ümraniyespor karşısında yer verdiğim yedek ve genç futbolcular zor da olsa kazanmasını biliyordu.
    FENERBAHÇE : 1 - 0 : ÜMRANİYESPOR

Darağacında Olsak Bile ;

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Hocam Juninho'yu ben FM 2012'de denemiştim çok iyi bir bek.Katkı sağlayacaktır.Caner de Türk olması büyük avantaj.Özgür Çek ve Caner orayı yıllarca götürür.Hasan Ali de Juninho'yu iyi yedekler.Yobo Dayı'nın yanına Ömer Toprak'ı alabilirsen takım çok can yakar.Sağda zaten GG ve Orhan Şam var.Belki geleceği düşünüp oraya Romario veya Vrsaljko alınabilir.

Bu arada oyun tarzımız birbirine benzediği için bu kadar haddini aşan yorumlar yapıyorum kusura bakma Ben de kanat oyuncularının klasik olmasını severim Caner gibi Krasic gibi.Krasic demişken o da sağ kanatta fırtına gibi eser bence.Yedeği Topuz.Orta alanda Topal ve Meireles Türkiye Ligi için gerçekten çok iyi.AMC mevkisinde kimi kullanıyorsun ? Veya çift forvet mi kullanıyorsun ? Bence şuan elinde yeterli bir AMC yok çift forvet Kuyt-Sow yapmalısın.Kuyt Deep Lying olabilir.Sow da Poacher.

Bilmiyorum önerdiğim oyuncular FM 2013'te nasıldır,senin daha iyi fikirlerin vardır belki saygı duyarım ben sadece birşeyler yazmak istedim Kolay gele.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Hocam Juninho'yu ben FM 2012'de denemiştim çok iyi bir bek.Katkı sağlayacaktır.Caner de Türk olması büyük avantaj.Özgür Çek ve Caner orayı yıllarca götürür.Hasan Ali de Juninho'yu iyi yedekler.Yobo Dayı'nın yanına Ömer Toprak'ı alabilirsen takım çok can yakar.Sağda zaten GG ve Orhan Şam var.Belki geleceği düşünüp oraya Romario veya Vrsaljko alınabilir.

Bu arada oyun tarzımız birbirine benzediği için bu kadar haddini aşan yorumlar yapıyorum kusura bakma Ben de kanat oyuncularının klasik olmasını severim Caner gibi Krasic gibi.Krasic demişken o da sağ kanatta fırtına gibi eser bence.Yedeği Topuz.Orta alanda Topal ve Meireles Türkiye Ligi için gerçekten çok iyi.AMC mevkisinde kimi kullanıyorsun ? Veya çift forvet mi kullanıyorsun ? Bence şuan elinde yeterli bir AMC yok çift forvet Kuyt-Sow yapmalısın.Kuyt Deep Lying olabilir.Sow da Poacher.

Bilmiyorum önerdiğim oyuncular FM 2013'te nasıldır,senin daha iyi fikirlerin vardır belki saygı duyarım ben sadece birşeyler yazmak istedim Kolay gele.
    Kuyt'ı ikinci santrafor oynatıyorum ortasahaya yardım ediyor ve takım savunması güçleniyor böylece. Teşekkürler katkı ve tavsiyeler için hocam
    Darağacında Olsak Bile ;

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli Olarak Başarılar Dilerim Bizde 2 Kasımı bekliyoruz oyun çıktsında kariyer paylaşalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

FENERBAHÇE : 2 - 0 : AKHİSAR BELEDİYE

Oyundan komik bir kare

FENERBAHÇE'DE ŞOK!
    Toplamda 23 penatıya giden maçta Fenerbahçe 5. Turda Ankaragücü'ne elendi.

ANKARAGÜCÜ : 1 - 1 : FENERBAHÇE

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE METALIST İLE EŞLEŞİYORUZ!!

İLK YARI SONUCUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU

VE 2013 ÜN İLK TRANSFERLERİ

Darağacında Olsak Bile ;

FM iştahımı iyice kabarttın hocam birde Fenerbahçe kariyeri olunca başarılar diliyorum

Özgür'ü keşke kiralamasaydın.Özgür kadrodaki takımda 3 sene geçirmiş tek 23 yaş altı oyuncu 6 yedekle maçlara çıkmak zorunda kalacaksın.

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

ademilson u öneririm adam 19 yaşında müthiş iş yapıyo ama biraz tuzlu fiyatı bu arada başarılar takipciniz

12. Default

Kariyer kapandı mı? Paylaşım gelmemiş birdaha.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri