1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Threaded View

ilk devreyi bitirdim bende. Krasic herkeste olduğu gibi bende de coştu daha ilk yarı yeni bitti 4 gol 16 asist yaptı adamı bazı kolay maçlarda ve şampiyon ligi maçları öncesinde dinlendirdiğim halde onun dışında sow 19 gol attı. stoch ligde 14 maçta 7 gol atıp 7 asist yaptı ama şamp. ligi için aynı şeyi söyleyemiyeceğim orda da imdadıma caner koştu 6 asist yaptı. ligde 17 maç sonunda 4 puan farkla liderim.Şampiyon liginde grubuma Arsenal,Benfica ve nordsjaelland düştü. Arsenal zaten lider olur bizde benfica ile çekişiriz diodum ama ilk 4 maç sonunda benfica deplasmanından aldığım 1 puanla grubun dibindeydim nordsjaelland beni kendi sahamda yendi arsenale ise 2 maçtada yenildim, nordsjaelland 7 puanla 2.sıradaydı sürpriz bi şekilde son 2 maçımı yendim nordsjaelland ise kaybetti ki zaten biri benimle idi diğeride arsenalle
    sonuçta ilk 4 maçta 1 puan toplayabildiğim gruptan 2. olarak çıktım sezon başında dzagoeve imza attırdım devre arasında yani birazdan gelecek, onun dışında tek transferim Cornelious isminde 19 yaşında bir target man oldu. 1.1M a aldım çok fazla gol atmasada, beğendim ben adamı.Sowun yanında lig maçlarında genelde onu kullandım.
    Last edited by Spe1907 : 25.Ekim.2012 at 11:18

Mesaj Yetkileri