Duran top mu kullandırdın nasıl o kadar asist yaptı
Fenerbahçe ile ilk sezonu tamamlamış bulunmaktayım an itibariyle. Ufak bir özet geçeyim.
Sezon başı kadroda hiçbir değişiklik yapmadan girdim sezona. Süper Kupa maçında Galatasaray'a boyun eğdik 4-2 ile.
Şampiyonlar liginde gruplara kaldık. Arsenal - Zenit - Fenerbahçe - Malaga grubunu şanssız bir şekilde 1 galibiyet 3 beraberlik ile 6 puanla tamamlayarak Avrupa Ligini boyladık. Avrupada başımızın belası Dinamo Kievle eşleştik. Kadıköyde 2-1lik galibiyetten ve oynanan futboldan sonra turdan emin bi şekilde gittiğimiz deplasmanda malesef duran toptan yediğimiz goller felaketimiz oldu 2-0 ile ilk turdan elendik
Ligi uzun vaadeli rotasyonumla hiç zorlanmadan açık ara lider tamamladık. Kupada ise yarı finalde bir şok daha yaşadık. Antep deplasmanında 1-3'lük galibiyetin rövanşında evimizde 0-3 yenilerek elendik.. Kupayı da galatasaraya kaptırmış olduk
Devre arasında sözleşmesi biten Alan Dzagoev'i bedelsiz olarak, Ademilson'u 6m€'ya, Ait-Fana'yı 975k€ ya kadroya kattık. Stoch'u portoya 15m€'ya gönderdik. Recep Niyaz, Salih Uçan ve altyapıdan çıkan 2 potansiyelli gence daha oldukça forma şansı verdim. Sonuç olarak kağıt üzerinde vasat bir sezon geçirdik fakat geleceğe dair büyük umutlar verdik genç yapılanma ile.
İyi performans gösteren 3 oyuncum; Caner,Krasic,Kuyt. Hayal kırıklığı ise Sow. Man Utd'ın yollarını ayırmaya karar verdiği Minik Bezelye lakaplı Javier Hernandez'i biraz tuzlu da olsa 10.25m€'ya kadroya kattım sezon sonunda. Moussa Sow ile yollar ayrılacak