1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Oyuncu Alım-Satım Rehberi

Hybrid View

Çok yararlı bir rehber olmuş teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Oyunun başında ligler açmak yerine, oyunda bir iki sezon ilerledikten sonra Lig Ekle\Kaldır menüsünden lig eklemek arasında ne gibi farklar, dezavantajlar var sizce? Ben sadece Türkiye ile başladım, 6. sezondan sonra İngiltere'ye gitmeyi düşünüyorum. O zaman İngiltere liglerini açtığımda saçma sapan, gerçek dışı kadrolarla vs mi karşılaşırım acaba? Ve database im oyunun başında İngiltere'yi açmış gibi genişleyip, tüm ingiliz oyuncular açılmış olur mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    Çok yararlı bir rehber olmuş teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Oyunun başında ligler açmak yerine, oyunda bir iki sezon ilerledikten sonra Lig Ekle\Kaldır menüsünden lig eklemek arasında ne gibi farklar, dezavantajlar var sizce? Ben sadece Türkiye ile başladım, 6. sezondan sonra İngiltere'ye gitmeyi düşünüyorum. O zaman İngiltere liglerini açtığımda saçma sapan, gerçek dışı kadrolarla vs mi karşılaşırım acaba? Ve database im oyunun başında İngiltere'yi açmış gibi genişleyip, tüm ingiliz oyuncular açılmış olur mu ?
    Tamamiyle başka bir konudan sormuşsun ama cevaplayabilirim.

Lig Ekle/Kaldır menüsünden seçtiğin lig, seçtiğin sene değil, bir sonraki sene aktif(oynanabilir) oluyor. Bir kere bunu bilip, 5. sezonda iken İngiltere ligini açmanız gerekir.

Sonradan eklenen liglerde gerçek dışı kadrolarla karşılaşmak mümkündür. Bu durum daha çok regen oyuncularda gözükür. Regenler çok iyi çıkabilir. FM 2013'te de bu olayı çözebileceklerini düşünmüyorum. (Henüz denemedim ve zaten tam sürümü de görmek gerekir.)

Ancak database'iniz oyunun başında İngiltere'yi açmış gibi genişler, tüm ingiliz oyuncular açılmış olur.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri