Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Maalesef mesajları tarafsız okumayı denemiyorsunuz. Tahmin yapıyorum tahmine Fener ile karıştırılmayın deniyor -ki tahminde takım ayrımı yapmıyorum kötü birşey demiyorum-. Sonra kendimi savunuyorum bana karşı gelenler tek tek dökülüyor görüyoruz. Hissi ve sallama değil de bilinçli bir tahmin olduğunu gösteriyor ve gayet objektif bakıldığını gösteriyor. Kimin futboldan anlayıp anlamadığı orta da gidin okuyun mesajları kim anlıyormuş kim anlamıyormuş.
Sen de maalesef okuduğunu anlayamıyorsun. İstersen sıfır çeker de. Tahminine tek laf ettim mi ? Etmiş miyim ? Ben sonraki mesajlarını mantıksız buldum ve eleştirdim. Ortada bir savaş mı var, savunma falan ? İşte sıkıntı burada. Tartışmak insanlara birşeyler kazandırır diye düşünerek bir şeyler yazıyorum buraya ama haklı çıkayım mantığıyla bakanlar var işe. Ben senin tahminine bakarak demiyorum futboldan anlar anlamaz diye, sonrasındaki nedenlerine takıldım ve bana çok saçma geldi. Facx nickli üye ne demiş, Fenerbahçe gruptan çıkamaz tıpkı senin mesajın gibi aslında, onun üslup sıkıntısı var ama içerik farklı mı, değil. 6. maçlar sonunda o arkadaş haklı çıkarsa ne olacak ? Bu sefer o futbol uzmanı, diğerleri futbol cahili mi olacak? Ben de Fenerbahçe gruptan çıkar dedim, belirleyici olan Gladbach idi, deplasmanda yendiği gün işi bitirdi Fenerbahçe, artık çok ekstra şeyler olması lazım. Bu ekstra şeyler olursa ben de futboldan anlamıyorum o zaman.

Buraya bir şey yazıyorsun, sonra seni kışkırtacak bir yorum geliyor, eğer senin yorumun sadece tahminse, uyarı butonuna basıp geçersin değil mi ? Kalkıp da biz olsak o gruptan çıkardık çok rahat vs dersen kusura bakma ben senin samimiyetine inanmam.

@petrol_fb12

İnşallah.