"R. Carlos Fenerbahçe'de"
İspanyol Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferini bitirdiğini ve Brezilyalı yıldızın pazartesi İstanbul'a geleceğini yazdı

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin, uzun süredir transfer etmek istediği, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'la anlaştığını duyurdu. Marca Gazetesi'nde yer alan haberde, Fenerbahçe'yle, Roberto Carlos'un her konuda anlaşmaya vardığı ve Brezilyalı yıldızın pazartesi günü İstanbul'a gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Marca, 33 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Fenerbahçe'nin 5 milyon euro ödeyeceğini de belirtti.

Gazete, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz Şubat ayından beri, bu transferi sonuçlandırmak için çaba harcadığını da vurgularken, Real Madrid'in Roberto Carlos'un yerine, Olimpik Lyon'un Fransız yıldız Eric Abidal'i transfer edeceğini de savundu.

ROBERTO CARLOS, HABERLERİ YALANLADI

Roberto Carlos, bugün İspanya'da yayınlanan Marca gazetesinin Fenerbahçe'ye transfer olduğu yönünde çıkan haberini, "Birileri beni, benden habersiz Fenerbahçe'ye transfer etmiş" şeklinde yorum getirdi. Marca gazetesinin, "Roberto Carlos Fenerbahçe'de" başlıklı haberi, Real Madrid'in Avusturya'nın Irdining kentinde yaptığı hazırlık kampında en çok konuşulan konu oldu. İspanyol gazetecilerin, "Önümüzdeki hafta Fenerbahçe'ye mi gidiyorsun" şeklindeki soruları üzerine Roberto Carlos, "Benim böyle bir konudan haberim yok.

Kimse bana birşey demedi. Demek ki Fenerbahçe ile sözleşme imzalamamışım" dedi. Brezilyalı yıldız Carlos, geleceği konusunda henüz bir karar vermediğini de belirterek, İtalyan hoca Capello ile görüşmeden bu yöndeki sorulara kesin cevap veremeyeceğeni söyledi. İspanyol basını ise, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir'in, Real Madrid ile geçtiğimiz günlerde masaya oturarak, Roberto Carlos'un bonservisi için 5 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığını, bu paranın İspanyol kulübüne peşin olarak ödendiğini iddia etti.

Kaynak: İHA-DHA