1 ile 30 arası toplam 424 sonuç

Konu: Türkçeleştirme Hata Paylaşım Konusu

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

duman84, gösterdiğin resimler için teşekkür ederim ancak o cümleler düz cümle şeklinde çevrilmiyor.

Gösterdiğin cümleler şu an anlam bozukluğu sıkıntısının en fazla yaşandığı cümleler. Bu kalıplarda, birbirinden bağımsız olarak çevrilen iki cümle, oyundayken tek cümle haline dönüştürülüyor ve bu yüzden uyumsuzluk yaşanıyor. Bu cümlelerin şu zamana kadar yarısını elden geçirebildik ama kalan yarısı Şubat yamasına sarkacak gibi duruyor.

luganoagan gösterdiğin yerde bir sıkıntı yok. Toplamda alınan skor gösterilmiş.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    duman84, gösterdiğin resimler için teşekkür ederim ancak o cümleler düz cümle şeklinde çevrilmiyor.

Gösterdiğin cümleler şu an anlam bozukluğu sıkıntısının en fazla yaşandığı cümleler. Bu kalıplarda, birbirinden bağımsız olarak çevrilen iki cümle, oyundayken tek cümle haline dönüştürülüyor ve bu yüzden uyumsuzluk yaşanıyor. Bu cümlelerin şu zamana kadar yarısını elden geçirebildik ama kalan yarısı Şubat yamasına sarkacak gibi duruyor.

luganoagan gösterdiğin yerde bir sıkıntı yok. Toplamda alınan skor gösterilmiş.
    Tabiki söylediğiniz yerde sıkıntı yok.Yanına yazdığım gibi son cümleyi kastettim."Takım,alınan mağlubiyete rağmen.." 2 maçı da kazandım ve mağlubiyetten bahsediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by luganoagan View Post
    Tabiki söylediğiniz yerde sıkıntı yok.Yanına yazdığım gibi son cümleyi kastettim."Takım,alınan mağlubiyete rağmen.." 2 maçı da kazandım ve mağlubiyetten bahsediyor.
    İngilizce cümleyi kontrol ettim. Çeviri doğru yapılmış. Açıkçası o cümle niye orada ben onu anlamadım. Sanki oyundan kaynaklanan bir sıkıntı.

Steam ID: fotosuki

Mesaj Yetkileri