Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
Arkadaşlar Demoyu indirdim oyun genel olarak güzel de oyunda şuna takıldım ben. Fenerbahçe'de Bienvenu'nun top sürmesi 13; Sow'un ki ise 9. Halbuki Sow Fenerbahçe'de en iyi top sürenlerden bir tanesi. Hatta Bienvenu'nun tekniği 14, Sow'unki 12. Fenerbahçe araştırıcısının derhal değiştirilmesi gerek!
Sowun CAsı değiştirilmemiş hala geçen seneki ile aynı ama geçen seneyi hatırlarsak Sow daha çok cezalanında bekleyip arkadaşlarının verdiği pasları değerlendirerek goller attı ve bitiricilik konusunda da gerçekten ligin çok üzerinde bir oyuncu olduğunu gösterdi bence. araştırmacıda top sürme gibi özellikleri düşürüp daha çok gol attırmaya yarayan özelliklere vermiş. bende ilk sezonunda ligte 23 maçta 15 (maçların bir bölümünde 2.yarı oyundan alıp genç bir forveti denedim ayrıca kolay maçlarda da gene diğer forvete görev verdim) şamp. liginde ise 16 maçta 10 gol attı ayrıca fiziğini kullanarak adamda geçebiliyor. Sow bence oyuna gayet güzel yansıtılmış ama bu sene sanki daha bir iyi top sürüyor bencede.

benim sorunum hala Recep Niyaz'ın profili ile.. neden Recep -8 iken Muhammed -9 bunu anlamıyorum. Bence ikiside -9 u hakediyorlar en azından 2 sene önce -9 PA alan ve şuanda Şanlıurfasporda oynayan Berkin Arslandan kat kat daha fazla gelecek vaadettikleri kesin.

Yine Recebin profilindeki diğer bi sıkıntı ise defans özelliklerinin random olması, top kapma,markaj,pozisyon alma vb. özelliklerine 1-5 arası çok düşük değerler atansa daha mantıklı olmaz mıydı. 10+ çıktılar bende zaten PAsı çok yüksek değil bide bu özelliklerde yüksek çıkınca geliştirmesi daha bi zor oluyor.