1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Galatasaray

Hybrid View

Default Taktiğe Gel Vatandaşşş :)

Çok yapmışımdır kendi taktiklerimi oyunda şimdiye dek, ama ilk defa böyle forvetsiz taktik yaptım ve başarılı da oldu.

Şamp.Ligi çeyrek finalde, Porto'ya sahamda 1-0 yenilince deplasmana farklı taktik yapayım dedim.
    Oyunda şimdiye dek gördüklerime göre:

1. Topun arkasında (kalenle aranda) ne kadar çok oyuncun varsa, o kadar az pozisyon verirsin,
    çünkü rakibe oynayacak alan az verirsin.

2. Seken, dönen topları ne kadar çok toplarsan kazanmayao kadar yakın olursun.

Bu nedenlerleşu müthiş (!) taktiği uydurdum:

Sonuçlar:

Porto'yu deplasmanda pozisyon dahi vermeden 2-0 yendim.
    Yarı finalde Man City çıktı, onlar ne olmasa da duran toplar ve uzaktan şutlarla kalemizi yokladılar,
    ama deplasmanda 2-0 yendik Burak ve Elmander'in golleriyle, sahamızda 2-1 yenilmemize rağmen Finale çıktık.

Finalde Barça'lanmazsak iyi

Not: Bu defansın göbeğinde oynayan Necat Aygün'ü 1860 Münih'ten aldım gazoz parasına,
    iyi oynuyor, Şamp.Ligi grup maçında Juve'ye Torino'da kornerden kafayla 2 gol attı abiniz ))

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Çok yapmışımdır kendi taktiklerimi oyunda şimdiye dek, ama ilk defa böyle forvetsiz taktik yaptım ve başarılı da oldu.

Şamp.Ligi çeyrek finalde, Porto'ya sahamda 1-0 yenilince deplasmana farklı taktik yapayım dedim.
    Oyunda şimdiye dek gördüklerime göre:

1. Topun arkasında (kalenle aranda) ne kadar çok oyuncun varsa, o kadar az pozisyon verirsin,
    çünkü rakibe oynayacak alan az verirsin.

2. Seken, dönen topları ne kadar çok toplarsan kazanmayao kadar yakın olursun.

Bu nedenlerleşu müthiş (!) taktiği uydurdum:

Sonuçlar:

Porto'yu deplasmanda pozisyon dahi vermeden 2-0 yendim.
    Yarı finalde Man City çıktı, onlar ne olmasa da duran toplar ve uzaktan şutlarla kalemizi yokladılar,
    ama deplasmanda 2-0 yendik Burak ve Elmander'in golleriyle, sahamızda 2-1 yenilmemize rağmen Finale çıktık.

Finalde Barça'lanmazsak iyi

Not: Bu defansın göbeğinde oynayan Necat Aygün'ü 1860 Münih'ten aldım gazoz parasına,
    iyi oynuyor, Şamp.Ligi grup maçında Juve'ye Torino'da kornerden kafayla 2 gol attı abiniz ))
    Kendi taktigimle man city deplasmanda 3-2 yendim...kendi taktigini yapmak herzmann Iyidir o zaman oyunun Tadi cİkiyor basarılar hocam

Mesaj Yetkileri