* TV Reklamı * Taste Victory. Always.
> http://www.youtube.com/watch?feature...&v=sT_si4yCl_c
http://www.youtube.com/watch?v=K6lf40l1xm4
[YOUTUBE="K6lf40l1xm4"]Football Manager 2013 TV Ad: Think Tactics. Always.[/YOUTUBE]
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Reklamlar çok çok iyi.
Canım FEDA olsun sana !
bu sene demo çıkmayacak sanırsam. sadece beta sürümü olacak gibime geldi. eğer öyleyse son derece saçma olmuş. beta'yı oynayabilmek için full sürüme ihtiyaç var. demoyu deneyip beğenilirse alıyordu millet full sürümünü ilginç.
Nereye yazacağımı bilemedim, kusura bakmayın. Demo ne zaman çıkıyor arkadaşlar?
Selam arkadaşlar steam üzerinden FM13 ön siparişlerimizi verdik Beta sürüm ile birlikte ikimiz ortak oyun açacağız daha sonra tam sürüm çıktığında bizim oyunu etkilermi yada beta sürüme hiç başlamayıp direkt 2 kasım'ı beklesek.Bu konu hakkın bilgisi olan varmı?
Beta sürümde ki oyununuza tam sürümde de devam edebilirsiniz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Reklam hoş olmuş.
FM Gazetesi
An itibari ile DRden ön sipariş verdimi geçen yıl çıktığı gün teslim ederek beni mutlu etmişlerdi. Bakalım bu sene nasıl olacak.![]()
* ÇEKİLİŞ *
* 3 şanslı kişi Football Manager 2013'ü YARIN AKŞAM oynayabilecek.
" Have decided to give 3 lucky people copies of #FM13 (out Nov 2nd) to play TOMORROW NIGHT. Just retweet tonight (Monday) to go into the draw! " -Miles Jacobson
> Tek yapmanız gereken Miles'ın attığı bu tweet'i retweet'lemek.
Bol Şanslar **
Reklamları sevdimOrjinali çıksada kargomuz gelse bir an önce oynamaya başlasak
![]()
19 Ekim'i iple çekmekteyim.Mükemmel bir oyunun bizleri beklediğine eminim.
http://www.hayatimizoyun.com/2012/10...3-on-inceleme/ linkte oyunla ilgili bir ön inceleme yazısı var.
19 ekim diyorlar bakalım bu gece neler olacak =)
sabırsızlıkla bekliyoruz arkadaşlar...
Playstore hala key falan dağıtmadı. Sitesindeki not ise şu şekilde; ''Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 18.10.2012 tarihinde yapılacaktır.'' Umarım oyunu gece bende indirebilirim. Aksi takdirde ne yapmam gerekiyor? Sormak için iletişim adreslerini aradım fakat 1 kişi bile cevap vermedi.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Neyse mail geldi. Şuan rahatım.
''Football Manager 2013 oyununun dağıtım zamanı 2012-10-18 00:00:00 olarak değiştirilmiştir. Oyununuzun aktivasyon kodları ve download linkleri 2012-10-18 00:00:00 tarihinde gönderilecektir''
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
oyun çıktıktan sonra turksportal'ın online turnuvalarıda başlayacak mı? bu sene bende katılmak isterim eğer olacaksa
gecen yil android icin hazirlanan oyun cok gec cikmisti. bu sene bu konuda bir duyuru var mi?
Demo haftasonu yayınlanacakmış. Normalde yarın diye biliniyordu...
Sentugo.
umarım yan çizmezler...Bir an önce demoyu yayınlarlar
Beta sürüm tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşattı ve maç motorunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle yapacağım kariyerleri tam sürüm çıkana kadar erteledim. 2 Kasım'da çıkacak olan full sürümde aynı hataların tekrar etmesi dahilinde Sigames ve Miles Jacobson'un alacağı tepkileri hayal dahi edemezsiniz. Türkçe dil seçeneğinin oluşu nedeniyle oyunu orijinal almayı düşünmeyen kişileri dahi bu yöne sevk ettirip bu şekildeki hatalarla dolu bir oyunu satışa sürmeyi göze alıyorsan kızılca kıyamet kopmasına katlanacaksın demektir.
2 Kasım'da oyun D&R raflarındaki yerini alır mı arkadaşlar?