1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    @Pavlenko , peki hocam aldığınız başarılar nedir bu 4 sezonda lig ve avrupada?
    Hocam şunu söyleyebilirim 2017 yılındayım sezon başı şuan..3 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu,2 Avrupa Süper kupası şampiyonluğu,2 kez Dünya Kulüpler Şampiyonluğu 3 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu,3 kez Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu vede 4 kezde Süper Lig şampiyonluğu kazandım..Kulüpte efsane halindeyim..

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Hocam şunu söyleyebilirim 2017 yılındayım sezon başı şuan..3 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu,2 Avrupa Süper kupası şampiyonluğu,2 kez Dünya Kulüpler Şampiyonluğu 3 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu,3 kez Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu vede 4 kezde Süper Lig şampiyonluğu kazandım..Kulüpte efsane halindeyim..
    Stadı senin adına yapmamaları ayıp

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Maşallah Taktik upload edebilirmisiniz acaba incelememiz için? Ve nasıl transferler yaptınız? İlk iki sezon için soruyorum.

Mesaj Yetkileri