1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    diğer transferler konusunda başarılısın gerçekten.benim transfer ölçülerime benzer şekilde oyuncular almışsın.çıtayı biraz daha yükseltmelisin ama 4 büyükleri geçmek için.ayrıca necati konusunda katılmıyorum sana.bence pahalı değil.necati verimli oynayacaktır hakkını verecektir o paranın ama brezilyalı oyunculara çok sıcak bakmıyorum ben.takıma ya da taktiğe alışamazlarsa bir türlü verim vermiyorlar.ayrıca aldığın oyuncuya o parayı vererek çok yazık etmişsin bence.ortalama üstü bir oyuncu kiralar devre arasına kadar derin bir araştırmayla iyi bir oyuncuyu alabilirdin.

Ah işte öyle bir oyuncu bulabilseydim dediğini yapacaktım sağ bek ve kanatlarda olduğu gibi ama yoktu.Trabzon'dan Adrian'ı alıyordum 1.7 milyona O'da maaş konusunda sıkıntı çıkardı 1.5 milyon isteyince iptal oldu.Yani biraz zorunluluktan 6 milyon gibi bir para verdik Juninho'ya.İnşallah utandırmaz bizi ne diyeyim

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ah işte öyle bir oyuncu bulabilseydim dediğini yapacaktım sağ bek ve kanatlarda olduğu gibi ama yoktu.Trabzon'dan Adrian'ı alıyordum 1.7 milyona O'da maaş konusunda sıkıntı çıkardı 1.5 milyon isteyince iptal oldu.Yani biraz zorunluluktan 6 milyon gibi bir para verdik Juninho'ya.İnşallah utandırmaz bizi ne diyeyim
    aslında başkalarından oyuncu tavsiyelerine çok sıcak bakmıyorum sürekli kendim araştırıp oyuncular bulan bir tarzım var.ama geniş bir oyuncu bilgim var başkalarına oyuncu tavsiyesi konusunda açığım daha önce irtibat kursaydık.alan judge diye bir oyuncum var.ofansif orta saha oynuyor.benim kariyerde de görebilirsin.sözleşmesi de bitiyordu bu yıl ama kaçırdın sanırım.bir league 1 oyuncusu ama 23 yaşında,gelişime açık,uzaktan şutları iyi,ve maliyeti çok az inan sana süper ligde bu sene 8 gol 10 asist katkı verebilrdi en az.

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    aslında başkalarından oyuncu tavsiyelerine çok sıcak bakmıyorum sürekli kendim araştırıp oyuncular bulan bir tarzım var.ama geniş bir oyuncu bilgim var başkalarına oyuncu tavsiyesi konusunda açığım daha önce irtibat kursaydık.alan judge diye bir oyuncum var.ofansif orta saha oynuyor.benim kariyerde de görebilirsin.sözleşmesi de bitiyordu bu yıl ama kaçırdın sanırım.bir league 1 oyuncusu ama 23 yaşında,gelişime açık,uzaktan şutları iyi,ve maliyeti çok az inan sana süper ligde bu sene 8 gol 10 asist katkı verebilrdi en az.

Judge oyunun başında WBA'ya gitmiş.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Judge oyunun başında WBA'ya gitmiş.
    kapmış wba bak...

Mesaj Yetkileri