Umarım uygun bir fiyata anlaşırız ve alırız. Yerli ve kaliteli oyuncu sayısı az takımda.
Umarım uygun bir fiyata anlaşırız ve alırız. Yerli ve kaliteli oyuncu sayısı az takımda.
FM Gazetesi
Fiziği güçlü. Hem savunma hem hücum yapan ve çok koşan bir oyuncu. Yerli statüsünde oynayacak olması da avantaj. Uygun bir fiyata anlaşırsak takımda görmek isterim.
Canım FEDA olsun sana !
Ozan İpek Beşiktaş'a gider, Galatasaray'ın devreye gireceğini sanmıyorum ben. Sol kanatta Amrabat var, Emre var, Riera var, bize sol bek lazım Ozan da o işi yapar mı tartışılır. Beşiktaş'ın daha çok ihtiyacı var Ozan'a, buna bağlı olarak çok daha istekli olacaktır zaten bu transfer için. Gerçekleşirse çok doğru bir transfer olacağını düşünüyorum.
Ozan İpek Haberi Doğru İse Başarılı Bir İş Olmuş Derim ..
Sol ve Sağ Kanata Adam Almamız Gerekli Mutlaka ..
Nene'mi Ozan İPEK'mi banko Ozan İPEK, Nene 32 yaşında alıp en az 2 yıllık kontrat imzalicaksın simao 32 yaşında geldide ne yaptı.
Disiplinsiz değil mi?
Beşiktaşın yönetimi gerçekten büyük işler başarmış..
Cenk sözleşmesinin yenilendiği 600.000'TL'den 1.500.000 TL aldığını yeni duydum ? Nasıl "FEDA" bu anlam veremedim ? Adama güvenmiyorsun YABANCI KALECİ GETİRİYORSUN...hemde adamın yıllık ücretini iki bucuk katına cıkartıyorsun..Birde "FEDA" Diyorsun..
Quaresma Konusunda Şu an beşiktaşın cok ihitiyacı var..ama yönetim ve teknik direktör Quaresma onlardan daha cok konuşulucak diye almıyorlar kadroya...
Cenk Gönen Maliyeti
Cenk Gönen Beşiktaş'tan 2010-2011 sezonu için 500.000 lira garanti 10.000 lira maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 600.000 lira garanti 11.000 lira maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 675.000 lira garanti 12.000 lira maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 700.000 lira garanti 13.000 lira maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 800.000 lira garanti ve 15.000 lira maç başı ücreti alacak.
Ozan İpek beğendiğim bir sol kanat oyuncusu..Hem top süremesi pas alışverişi top kapması gayet iyi..Uygun olur beşiktaş için..Olcay yerinde oynar..Daha cok verim alır ozandan beşiktaş..
Bunu yapmalarının sebebi takımdaki maaşların belli bir ortalamada seyretmesinin istenmesi. Eskiden oyuncuların aldığı maaşlar arasında çok uçurum vardı. Çok para alan oyuncuların maaşlarında indirime gidilirken, az para alan oyunculara ufak zamlar yapıldı.
Bence doğru yapıldı.
Steam ID: fotosuki
Bugün, Ofspor'a yenilirsek; hiç bahane üretmeden, sabır, zaman, FEDA, bilmem ne demeden basıp gitsin yönetim ve teknik direktör. Bir dakika bile beklemesinler maç sonunda. Böyle rezillik olmaz. Sahada top oynayan takım Ofspor, yazıklar olsun!
Yaratıcı Beşiktaş taraftarı işte.![]()
Çok esprili,bir o kadar da anlamlı olmuş.![]()
So what?
Saike
Beşiktaş Kartal Yuvası Ciroları : 2009 10.269.000 TL 2010 11.944.000 2011 12.480.000 2012 4ncü aydan 10 ncu aya 6 ayda 14.600.000 TL
FM Gazetesi
Erkan Kaş'ı ve Emre Özkan'ı çok beğendim ben maçta. Sol kanatı çok iyi kullandılar ikiside. Uğur Boral ve Olcay Şahan kanadından bin kat daha etkiliydiler. Bu iki oyuncunun çok daha fazla şans bulması gerek.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre Çolka bir ara beşiktaşa gelmesi gündemdeymiş..Eğer gelseymiş..Erkan Kaş-Emre Çolak sol kanat kombinasyonu harika olurdu..Beşiktaşta..
Fernandes'e kafam takıldı, şu takımdan yarın gitsin Fernandes takım küme düşmeye bile oynar.
Çok net yani bir Fernandes ne kadar değiştiriyor takımı, ara dönemde dikkatli olmak gerek.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe'de de yıllardır Volkan ve Alex olmasa takım ne hallerde olurdu diyelim ozaman. O olmasa bu olmasa mantığına karşıyım. Sonuç itibariyle her takımı kurtaran 1-2 adam var.
FM Gazetesi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yeri doldurulamayacak kimse yoktur.
Al Alex gitti biz yine de öyle böyle ilerliyoruz.Volkan olmasa Mert var![]()
FM Gazetesi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında dağ kadar fark var. Alex gitti ama kadrodaki diğer elemanlar iyi olduğu için açığı "biraz" kapatabiliyor. Beşiktaş'ta kim kapatabilecek o açığı ? Ben kimseyi göremiyorum şahsen.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Açığı kapatacak kimseye gerek yok çünkü öyle biri var. Oda Fernandes. Eğer satılsaydı yerine takviye yapılırdı. Türkiye'nin en kaliteli yabancı oyuncusuna sahip olduğumuzdan dolayı da şu aşamada gerek yokAma takviye lazım mı derseniz, evet tabi ki lazım. ki oda yapılacak başkan açıkladı.
FM Gazetesi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hazır cevaplık ile alakası yok ki. Ben sadece açıklama gereği duydum. Ayrıca Fernandes ile Quaresma aynı değil. Quaresma bu durumlara aldığı paranın karşılığını vermediği için geldi. Böyle olmamalıydı tabi ki orası ayrı mesele. Fernandes ise aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.
Varya şunu diye diye nazar değdireceksiniz adamaO düşünceyle bakarsan tartışmak saçma zaten. O zaman şöyle diyelim. Şuan Fernandes'in ayağı kırılsa Beşiktaş'ın hali çok fena olur.![]()
FM Gazetesi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!