1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: FM 2013 Orjinal kutulu (ilk eline ulaşan ben oldum sanırm)

Hybrid View

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mail attım, yarım saatleri var, takip numarası gelmezse şikayet var iş görecektir pekala. Ben aramakla yükümlü değilim, onlar bildirmekle yükümlü. Kredi kartından para çekmeye gelince 1 saniye sürüyor, sonrası sancılı, yok öyle dünya.
    telefonla ara mail falan bekleme. bana verdiler takip numarasını. daha bu sabah ankaraya gelmiş akşam üzeri falan gelir heralde. bu arada istanbulda başakşehirden ilk çıkış yapılmş. dr den alan ve istanbulda olan arkadaşlara yararmı bu bilgi bilmiyorum artık

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    telefonla ara mail falan bekleme. bana verdiler takip numarasını. daha bu sabah ankaraya gelmiş akşam üzeri falan gelir heralde. bu arada istanbulda başakşehirden ilk çıkış yapılmş. dr den alan ve istanbulda olan arkadaşlara yararmı bu bilgi bilmiyorum artık
    Şu dakika aradım ve verdiler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    Ben aramam, prensip meselesi.

Mesaj Yetkileri