1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Forvete nasıl baktığınıza bağlı..Benim gözümde forvet gol atar..başka bir şey yapmaz..Buda bakış acısıdır..Türkiye'de en iyi forvet sow'dur benim gözümde..

Bana Göre Sıralama yaparsam: Sow,Necati Ateş,Elmander,Kamara olur...Burak ilk onda 8 sırada yer bulur..

Kamara teknik özellikleri cok yüksek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Forvete nasıl baktığınıza bağlı..Benim gözümde forvet gol atar..başka bir şey yapmaz..Buda bakış acısıdır..Türkiye'de en iyi forvet sow'dur benim gözümde..

Bana Göre Sıralama yaparsam: Sow,Necati Ateş,Elmander,Kamara olur...Burak ilk onda 8 sırada yer bulur..

O zaman Sow nasıl size göre en iyi forvet oyuncusu Burak'da deli gibi gol atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O zaman Sow nasıl size göre en iyi forvet oyuncusu Burak'da deli gibi gol atıyor.
    Çünkü beslenmiyor..Sow galatasaray olsa şu anda 10 gol atmış galatasaray 3-2 yapmıştı şampiyonlar liginde..

Selçuk Şahin mi besliyicek sow'u ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Elmander'i niye saydın o zaman? Elmander'in golcülüğü iyi değil ki. Kariyer rekoru bir sezonda 13 gol (2005/06 Brondby) olan, ayrıca kariyeri boyunca 10 golü sadece 4 sezonda (18 sezonun 4'ünde) geçebilmiş bir isim.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

e Yuh be Hocam Kıskançlığın bu kadarı Yani Bir sezonda 32 Gol atan bir forvetten bahsediyoruz, sen gelip diosunki Forvet gol atar Başka birşey yapmaz, yani bir dediğin bir dediğini tutsa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    e Yuh be Hocam Kıskançlığın bu kadarı Yani Bir sezonda 32 Gol atan bir forvetten bahsediyoruz, sen gelip diosunki Forvet gol atar Başka birşey yapmaz, yani bir dediğin bir dediğini tutsa
    Hocam bütün takım bana oynasa bende gol atarım o kadar Burak fenere koyalım bakalım kaç gol atıcak.

Hiç kimseyide kıskanmam aksine daha iyi olsun.Antalya maçındaki attığı 2 gol biraz geliştiğini gösterir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hocam bütün takım bana oynasa bende gol atarım o kadar Burak fenere koyalım bakalım kaç gol atıcak.

Hiç kimseyide kıskanmam aksine daha iyi olsun.Antalya maçındaki attığı 2 gol biraz geliştiğini gösterir.
    bütün takım sana oynasa he fenerde bütün takım kime oynuyo peki kaç tane gol atabilcek oyuncu vardı fenerde(webo gelene kadar) yazık ya valla ciddiye almayın bu arkadaşı hiç mantıklı yorumunu görmedim şimdiye kadar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bütün takım sana oynasa he fenerde bütün takım kime oynuyo peki kaç tane gol atabilcek oyuncu vardı fenerde(webo gelene kadar) yazık ya valla ciddiye almayın bu arkadaşı hiç mantıklı yorumunu görmedim şimdiye kadar
    Webo'yu Sow'dan daha kaliteli santrofor olarak görüyorsan.Voleybol falan izle.Kendine gelirsin.

O değilde attığı Rovaşata golünü hala hazmedememişsin anlaşılan
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Şubat.2013 at 16:16

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Webo'yu Sow'dan daha kaliteli santrofor olarak görüyorsan.Voleybol falan izle.Kendine gelirsin.

O değilde attığı Rovaşata golünü hala hazmedememişsin anlaşılan
    sen bence kendine gel ben webo gelinceyede dek fenerde sowdan başka gol atıcak bi oyuncu olmadığından bahsediyorum sen gelmiş ne diyosun yazık valla daha okuduğunu anlayamıyosun bide gelmiş laf koymaya çalışıyo yazık cidden

Mesaj Yetkileri