Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: Notts County Fc-atacan

Ve işte büyük gün geldi çattı.2 Kasım cuma günü şu saatlerde resmi sözleşme imzalandı.1 saat içinde geniş bir bilgilendirme yapılacaktır.

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    Ve işte büyük gün geldi çattı.2 Kasım cuma günü şu saatlerde resmi sözleşme imzalandı.1 saat içinde geniş bir bilgilendirme yapılacaktır.
    Oyunu satın aldım demek istiyo

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Aynen.....

oyunu Acayip Farklı Buldum Bu Sene.bunun Türkçeden Kaynaklandığını Düşünüyorum.ortalama üstü Bir Ingilizcem Var Daha önceki Oyunlarda Oyunu Anlıyor Sayılırdım Ama Her şeyi Asistana Yaptırıyordum.şimdi Inciğini Cinciğini Ben Ayarlıyorum.onun Için Biraz Kayboldum Oyunda.1-2 Saate Notts County Kariyerimde Hazırlık Maçları,transferler Paylaşım Yapacağım.bu Arada Antremanda Biraz Zorlandım...

Hocam antrenmanla alakalı bir rehber vardı sitede ona bakabilirsiniz eğer zorlanıyorsanız.

İŞTE MARATON BAŞLIYOR.ÖNCE HAZIRLIK MAÇLARI...

İŞTE TRANSFERLER

1.DAVİD SUAZO

2.ALEXANDER MANNİNGER

3.FODE MANSARE

4.CHRİS HERD

5.COREY SMİTH

6.GİUSEPPE MASCARA

7.MEHDİ ABEİD

8.ANDRE WİSDOM

9.MAHAMADOU SİDİBE

Last edited by asg23 : 03.Kasım.2012 at 01:55

İSTEDİĞİM TAKIMI TAM ANLAMIYLA KURAMADIM.ÜST DÜZEY OYUNCU BULAMADIM ÇOK.AMA YİNE HEDEF ZİRVE.İYİ BİR STOPER ALAMADIM.TAM ANLAMIYLA SANTRAFOR DENİLEBİLECEK 2 FUTBOLCUM VAR.ANCAK HALLEDERİZ SORUN OLMAZ.OYUNCU ALMAK İÇİN ALMIYORUM.

İŞTE HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARIMIZ.

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Alt ligler her zaman zordur ama geniş bi kadro kurman gerek 46 lig maçı yapıcaksın kupa maçlarıyla dahada yükselcek bu her oyuncuyu kullancaksın, kadron ne kadar derin olursa o kadar iyi olur senin için hangi taktikle oynuyosun ? Mascara en iyi transfer şu durumda

İLK RESMİ MAÇ... CAPİTAL ONE KUPASI

Last edited by asg23 : 03.Kasım.2012 at 04:51

İLK LİG MAÇI...

Quote Originally Posted by tibet View Post
    Alt ligler her zaman zordur ama geniş bi kadro kurman gerek 46 lig maçı yapıcaksın kupa maçlarıyla dahada yükselcek bu her oyuncuyu kullancaksın, kadron ne kadar derin olursa o kadar iyi olur senin için hangi taktikle oynuyosun ? Mascara en iyi transfer şu durumda
    21 KİŞİLİK BİR KADROM VAR.İSTEDİĞİM OYUNCULARI ALAMASAM DA BU SENE BU KADROYLA BAŞARILI OLURUM.CHAMPİONSHIPE ÇIKACAĞIZ .4-3-1-2 OYNUYORUM.SEZON BOYUNCA BU TAKTİKLE OYNARIM.

EN GÜVENDİĞİM OYUNCULARIM SUAZO,MANNİNGER VE JUDGE...MASCARA DAHA ÇOK JUDGENIN YEDEĞİ...

İŞTE 2. LİG MAÇI

OYUNCUDAN KATKI BÖYLE ALINIR SUAZO NERELERDEYDİN 32 YAŞINA KADAR...

Quote Originally Posted by tibet View Post
    TAKTİK BU ŞEKİLDE...

2 HIZLI FORVET BİR AKILLI 10 NUMARA.CHAMPİONSHİP BEKLE BENİ...

3TE3...

ÜST ÜSTE 3 LİG MAÇINDA AYNI ONBİRDEN SONRA KUPA MAÇINDA BLACKBURN DEPLASMANINDA HİÇ ÇEKİNMEDEN ROTASYONUMU YAPTIM.PENALTILARLA KAYBETTİK AMA TAKIMLA GURUR DUYUYORUM.BU KADAR SÜREDE İYİ ANTRENMAN YAPARAK İYİ BİR SEZON ÖNCESİ GEÇİREREK TAKTİĞİ VE KADROYU DA OTURTMAM BAŞARIDIR...

TRANSFER SEZONU SONA ERDİ.İŞTE TRANSFERLER...

ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ HEPSİ BU.30 ŞUT DİLE KOLAY...

BİR BAŞKA KUPA MAÇINDA GALİBİYET GELDİ.

İŞTE FİKSTÜR

İŞTE PUAN DURUMU

Dostum David Suazo ve Fode Mansare mükemmel transferler ama Fode Mansare'yi lig maçlarında yedek bırakıyosun sanırım

Dostum David Suazo ve Fode Mansare mükemmel transferler ama Fode Mansare'yi lig maçlarında yedek bırakıyosun sanırım
    aynen.mansare yedek oluyor genelde.arada rotasyonda şans veriyorum.

SON ALTI HAFTA

PUAN DURUMU

3 HAFTA 0-0...

13 HAFTA SONRA GELEN İLK YENİLGİ.SON ZAMANLARDA ÇOK KÖTÜ OYNUYORUZ SON 5 MAÇTA 4 PUAN ALDIK AMA HALA LİDERİZ.

GERİ DÖNDÜK.19.HAFTA 5 PUAN FARKLA LİDERİZ.

TRANSFERLERE DEVAM.SERBEST OYUNCU BODDE İLE SEZON SONUNA KADAR ANLAŞIP KADROYU GÜÇLENDİRDİK.ARA TRANSFERDE KADRODA BULUNAN SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN BAZI OYUNCULARI DA SATARAK PARA KAZANACAĞIZ.

ÖNCE HAKSIZ PENALTI.

SONRA FEDERASYONDAN CEZA.

ÇOK KÖTÜYÜZ ÇOK.SON 9 HAFTADA SADECE 2 GALİBİYET AMA HALA LİDERİZ.

13.HAFTADA 10 GALİBİYETİMİZ VARDI.22.HAFTADA 12 GALİBİYET...

MANSARE ŞOV...

FA CUP 2.TUR MAÇI

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri