Heheheyttt nerelerde geziniyosun dostum =) Neyse ilk sene ligde orta sıralarda bitir de seneye uçurursun takımı.
Heheheyttt nerelerde geziniyosun dostum =) Neyse ilk sene ligde orta sıralarda bitir de seneye uçurursun takımı.
Ligde 17.Hafta sona erdi. Sonuçları toplu olarak eklemeyi tercih ettim biraz hızlı ilerlediğimden dolayı.
Ligdeki performansımız vasat ilerliyor son 4 haftaya girerken taktik değişikliğine gittik. Ön Libero oyuncusu kullanmıyordum önceden şimdi Ofansif Ortasaha Bölgesinde oynattığım Hüzeyfe'yi yedeklere çektim Defansif Ortasahaya Yasin Palaz'ı yerleştirdim. Son 2 maçta bunun etkisini biraz daha gösterdi oyuncular,değişiklik iyi geldi.
Türkiye Kupasın'da ise iyi performans gösteriyorduk ama Eyüpspor maçına iyi hazırlanmamız gerekiyordu o yüzden yedek ağırlıklı bir ilk 11 sürdüm sahaya. Farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu tabii.
Devre Arasında bir kaç takviye yapabiliriz buna tam karar vermedim ama yapmayı da düşünüyorum. Bunun yanı sıra bi kaç oyuncuda gönderebiliriz takımdan. Umarım herşey yoluna girer. Tabiki hala şampiyonluk şansımız var ama biz yinede büyük düşünmüyoruz ilk 6'ya girmek yeterli olacaktır diye düşünüyorum takım toplantısında bunları değerlendireceğiz.
malatyAdana!