Bu tarz bir yorumla geren sizsiniz ama farkında değilsiniz. Rakip isimleri karşılaştırarak tahrik etmeye çalışmanın pek bir manası yok.
Yekta kötü mü oynuyor peki sizce?
Bu konuyu başlatana sormanız gerek neden yazdınız diye. Benim kimseye saldırdığım yok, saldırana sormanız gerek.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
gayet komikti bence ve her şeyde aykut kocamanı vs kişileri korumanıza gerek yok mesela bir galatasaray taraftarı olarak yıllarca servet çetin gibi oyuncularla dalga geçmişim ve eleştirmişimdir çünkü hata yapıyorlardı bu durum bana göre şu an aykut kocaman içinde geçerli kabul edin veya etmeyin fenerbahçe akhisarla maç yapacaksa bu maçı açık bir şekilde fenerbahçe domine etmelidir çünkü her ibre bu yöndedir bir sowun fiyatı akhisarın değerine eş değerdir neredeyse..
Ve aklınızda bulunsun eğer kendinizle dalga geçemiyorsanız büyük eksizlik sizdedir çünkü kendiyle dalga geçen insan kibirli,egoist değildir ve karşısındaki haklıyken onu kabul etmeyi bilir
Son olarak eğer tartışma olmamasını istiyorsanız karşısınızdakine yanlış düşünüyorsun komik değil neden yazdın demek yerine ben senden farklı düşünüyorum bu oyundan çok memnunum filan demeniz gerekirdi
Dalga geçmek ayıptır. Bu oyuncuların emekleri var. Bunların her biri işçi. Emek kutsaldır. Açık açık bunu söylemenizi hiç yakıştıramıyorum. Futbolcular ile dalga geçmek doğru değil.
Maç illa domine ederek kazanılmaz. Savunma futbolu ile Milan ŞL Şampiyonu oldu. Inter Mourinho'nun savunma tabanlı futbolu ile ŞL şampiyonu oldu. Keza lig şampiyonlukları.
Her zaman aynı performans beklenilmez. Elbet bazı maçlarda kötü oynayan oyuncular ya da istenilmeyen performanslar olacak. Önemli olan kötü oynarken de kazanmak. Eksikler varken kazanmak iyi, takım devam ediyor. Sıkıntılar zamanla tolere edilebilir düzeyde.
İnsan kendisi ile dalga geçmez. Özeleştiri yapar. Ne demek istediğinizi anlayamıyorum.
Dalga geçmeye geldiniz. Kibir burada. Teknik eleştiri yapmak yerine dalga geçmek için buraya gelmeniz çok mu mantıklı?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alın teri olayına katılmıyorum alın teri asgari maaşla uzun saat yüksek enerjiyle çalışan insanlarda olur milyon dolar alıp lüks arabalarla gezen futbolcularda değil
Tamam savunma konusunda haklısınız ama ne ligimizde o kadar yetenekli savunmacılar var ne de savunma üzerine taktik zekası çok üst düzey olan teknik direktör..Mesela savunma diyorsunuz barcelona-chelsea maçını açın bir izleyin veya real madrid-barcelona bu seneki ispanya süper kupasının ilk yarısını izleyin ve real madridin yaptığı kayarak savunmayı izleyin biz ne yapıyormuşuz dersiniz.
Ben buraya dalga geçmeye geldim filan demedim orda esprili bir twit görünce paylaşayim dedim gayet komikti ama siz espriyi baya ciddiye alıp tartışmayı büyüktünüz..
Ve insanın kendisiyle dalga geçmesi daha hırslı olup başarılı olmasını sağlar öz eleştiri ise insanı motive etmez sadece eksiklerini anlar bence ilki daha başarılı bir yöntemdir sizin fikrinize de saygı duyuyorum tabiki
Şimdi senin yorumlarını beğenmedim ben dalga mı geçeyim yani senle?
Kusura bakma da Servet üstünde GS forması varken dalga geçiyosan o senin ayıbındır.. Tutup da bu ayıbı bizim hoş görmemizi veya uygulamamızı bekleme..
Bi insan kendisiyle dalga geçiyosa değil kendini eleştirip, ölçüp tartıyorsa kibrinden arınmıştır.. Ancak bu eleştiri de kişinin kendi içinde olmalıdır.. Kendisiyle dalga geçiyosa ben özgüveninden şüphe ederim..
Hata yaptığı için dalga geçmek.. Son dönemin gözde davranışı sanırım..
Bunu Fenerbahçe'ye de yorabiliriz yani yazdığımı. Eleştrilerde şu oynasaydı bu oynasaydı demek yerine sistem ve taktik anlayışı eleştirmek daha mantıklı. İsme bakarak olmuyor, antreman performansını da takımların teknik direktörleri biliyor. Krasic, Stoch bunların ismi var da sahada fıs. Stoch için 12 milyon eurolar konuşuluyordu bir ara, şu haliyle 3 milyon veren takım çıkmaz bence.
Evet kötü oynuyor. Kayseri'nin orta sahasından kaynaklanan güzel bir performansın ardından, İBB maçında yaptığı çok ciddi pas hataları oldu. İBB becerikli olmuş olsa takımı yakabilirdi. Ben skor taraftarı olmadım hiç bir zaman. Konuyu başlatanın ki zaten gereksiz ama, güzel bir söz vardır, çocukla çocuk olmayın o zaman. Siz ne yazık ki bulduğunuz fırsatları kaçırmayan bir yapıdasınız, 7 yıla yakındır bu forumdayım, az çok biliyoruz birbirimizi.