benim şuan almeida nın değeri 7.5 milyon euro lig de şampiyon oldum.Türkiye kupasındada finalde orduspora penaltılarda yenildim
3.6 MN'ye de Veli'yi sattım.
FM Gazetesi
18 milyon Euro geldi elime. Fernandes'i de satsam yaklaşık 35 mn civarı para gelecek. Ama onu satmam.
FM Gazetesi
oha :/
ulan sudan ucuza vermişim oyuncuları. yeni bi fikret orman var karşınızda![]()
ben betadaki oyunumla devam ettiğim için verim alamıyordum![]()
Helal Ralf güzel işFerdi dursun bencede.
Yalnız Mc Gregor - City transferini kesSözde sahibi arap milyarder .d
Ferdi duracak tabiMcGregor olayını bende anlamıyorum. Bizmi değerini bilmiyoruz acaba nedir
![]()
FM Gazetesi
ralf'in yanında utandım oldukça
http://i.imgur.com/j7Sfh.png
Ferdiyi Ben Sattım ama eksikliği hissedilmiyo
Transferlerde Bunlar 3.yüm 5. hafta Her türlü öneriye açığım
ben de 4-1-3-2 oynuyorum.
o taktik ekranındaki oklar nasıl çıkıyor yahu
bu arada ralf, ferdi'yi hangi mevkide hangi özellikte oynatıyorsun?
Osmali ve kivi, rica etsem o kanatsız taktiğinizi benimle paylaşır mısınız BJK ile bende aynısını oynamaya çalıştım ama oturtamadım bir yardım eder misiniz
hazır taktikler içinde zaten.
4-1-3-2
Fernando Meira, Ersanla birlikte çok güzel ikili oldu bende. 1 senelik imzalamıştım takımdan ayrılınca yönetimin aylık değerlendirmesinde üzüldüğünü yazdı.
ferdi kim beyler ?
2.sezon kievden duduyu aldım iyi oynuyor maşallahı var![]()
benim taktikte bu , hazırlık maçları dönemi çok iyi geçti hiç yenilmedim fakat ligin ilk maçında antalya'ya 2-1 kaybettim ama 29 şutum vardı maçta bu yüzden önümüzdeki maçlara umutla bakıyoruz![]()
Sonunda takım ligin ilk yarı bitiminde adam oldu. Güzel bir kadro kurduk ve finans olarak da harika gidiyoruz. Şöyle detaylı bir ss veriyim sizlere. Şu an 19 Aralık 2012
Fikstür:
Lig:
Transferler:
Finans:
Taktik (Taktiği kendim yaptım ve gerçekten tuttu. Ekstra 3 taktik daha yaptım. Güçsüz takımlara, güçlü takımlara ve normal takımlara karşı. Genelde bu paylaştığımı kullanıyorum :
BETA beni Beşitkaş'tan soğutmuştu ama sorun BETA'daymış sanırım. Rahat şekilde şampiyonluğa oynuyorum şu anda. Finansım ise gerçekten çok rahat. Hatta sizlere yıllık oyuncu maaşlarını da atayım. Takım neredeyse bedava oynuyor.
TAKTİK PAYLAŞIM ALANI AÇILDIĞINDA TAKTİĞİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE
FM Gazetesi
Ferdi abimiz mücadeleci ortasahamı benmi yanlış görüyorumbence diğerleri çalsın ferdi söylesin ver bi kurucluk artık ofansif iyi gider
![]()
Ben taktik yaparken oyuncuya göre değil sisteme göre yaparım geneldeOndan dolayı öyle. Ortadaki iki oyuncuma da pres ve top kapma veriyorum. Böylece ortasahada rahat pas yapamıyor rakip.
Bunun dışında diğer görevlerini de layığı ile yerine getiriyor Fernandes sorun yok yani![]()
FM Gazetesi
Elinizi vicdanınıza koyun ve quaresmayı satın ayrıca transfer yaparken taksitleri fazla yapmayın da biraz gerçekçi olsun(feda dır odur budur biraz oyunun zevkini böyle çıksın) saygılar![]()
Merhabalar
Ben bu seneki Takimi cok beyeniyorum, böylece daha zor oluyor Manager da. Bende Besiktas ile basladim oyuna. Su ana kadar toplam 20 mac yaptim.
Ligin ilk yarisi:
Taktik:
Olcay Sahan, Fernandes, Almeida ve Quaresma su ana kadar bu Takimi tasiyorlar. Sakatliklar nedeniyle Oguzhan ve Burak Kaplan fazla mac yapabildiler. Necip ve Veli cok sakatliklar gecirdiler.
Transferler:
Kiralik olarak gidenler: Erkan Kas, Emre Özkan, Altinc Nukan, Muhammed Demirci, Hasan Türk, Kadir Ari, Mertcan Demirer
Kiralik olan gelenler: Juan Manuel Torres (6 ayligina cünkü kisin geldi)
Yeni SezonaYunus Malli FSV Mainz dan gelecek. (bedava)
Ricardo Quaresma nin sözlesmesini uzatdim, Maasinda 400bin lik inidirim yapmaya hazirdi.
----
Kusura bakmayin arkadaslar benim türkcem okadar iyi degil, cünkü ben almanya da yasiyan bi türküm...yani kusura bakmyain lütfen![]()
Beşiktaş bu sene çok zorlaşmış kadro itibariyle mali yönden daha ilk sezonda 8 maç yaptım 4 galibiyet aldım transferde Ruben Yttergard Jenssen tromso dan aldım onuda başkan aldı ama bi taktik oturtamadım sizce hangi taktik daha kullanışlı 4-3-3 ve 4-1-4-1 taktikleriyle oynuyorum ama kaleye gitmekte gerçekten zorlanıyorum.