1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Oyun Kolay mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Anndersson diye bir oyuncu var takımın yıldızı konumunda. Fenerbahçe'de ki Alex gibi diyebilirim, kanat oyuncusu değil; ama taktik gereği orada kullanıyorum ve efsanevi sonuçlar almamı sağlıyor. Kanatlar bu kadar etkili ise neden rakiplerim uygulamıyor.
    Onu rakiplere sormak lazım Bugün Wimbledon kariyerimde bize denk bir rakibe karşı oynuyordum, maçın 3.dakikasında yediğimiz kırmızı kartla 10 kişi kaldık ancak rakip 4-3-1-2 (kanatsız) oynadığından maçı 2-0 kazandık. Oysa kanatları etkin kullanan rakiplere karşı baya gollü müsabakalar ortaya çıkıyor, İş, kim daha fazla atarsa oluyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Onu rakiplere sormak lazım Bugün Wimbledon kariyerimde bize denk bir rakibe karşı oynuyordum, maçın 3.dakikasında yediğimiz kırmızı kartla 10 kişi kaldık ancak rakip 4-3-1-2 (kanatsız) oynadığından maçı 2-0 kazandık. Oysa kanatları etkin kullanan rakiplere karşı baya gollü müsabakalar ortaya çıkıyor, İş, kim daha fazla atarsa oluyor : )
    Bende geçen yıl şampiyonana 2-0 yenikken ilk yarının sonunda gelen gol ile morallenerek soyunma odasına gittim. Maç sonu 3-2 ben kazandım 90+'da gelen gol ile. Golü atan oyuncum ise sezonun kaybedeni hiç golü yok. Böyle bir başarı yakalayacağımı düşünmemiştim ilk başta.

Oyunda R.Madrid veya Barcelona gibi ekipleri yönetsek 50 maç oynayıp 50sini kazanabiliriz gibi.

Mesaj Yetkileri