Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

10 76.92%
  • Berabere biter

0 0%
  • Mersin İY kazanır

3 23.08%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Beşiktaş - Mersin İY | STSL 10. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok onu anladım zaten, alındığımdan demiyorum. Bunu bir motivasyon unsuru olarak kullanıyorsunuz sanki camia olarak, ama bence pek gerçekçi değil. Yani sadece buna bakarsak o zaman, 20 milyon euroluk Antalya ile puanımız aynı olacak, Fatih Terim'in kovulması lazım, başarısız demek lazım.

Dediğin gibi bir sürü şampiyonluğu, kupası olan bir büyük takımın taraftarına ve yöneticisine bu tarz muhabbetler yakışmıyor bence. Tabii gerçekleri de göz ardı etmemek lazım, dediğim gibi ben kamuoyunda yaratıldığı kadar bir uçurum olduğunu sanmıyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabii ki.
    Katılmıyorum sana. Biz bunu kesinlikle kullanmıyoruz. Yani bu finansal çöküntüyü vs... Tam tersine takıma bağımız daha da arttı. Çünkü taraftar bugünlerde çıkar ortaya. Fenerbahçe geçen sene nasıl takımına kötü günlerinde destek olduysa biz de takımımıza bu kötü gününde destek oluyoruz.

Benim orada demek istediğim şey şu, futbol sadece para harcayarak, pahalı transferler ile oynanmıyor. Beşiktaş bunu, oynadığı mücadeleci futbol ile gösteriyor. Şahsen bugün oynadığı oyunu ne GS ne de FB oynuyor. FB'nin zaten eski halinden eser yok. -ki üstelik bana göre efsane bir kadrosu var şu an. Rüya takım bana kalırsa kadrosu. Bizim ise tek derdimiz devamlılığımız yok. Sürekli 3 atıyoruz ama 2 hafta sürüyor, sonra yenilgiler başlıyor. Bu sürekliliği devam ettirirsek bu ligin tozunu attırırız. Ne GS ne de FB bize karşı koyar bu oyunlarıyla.

Tek beklentim ara transfer döneminde nokta olabilecek 1-2 oyuncu transferi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yahu sahada zaten genç oyuncular var daha gençlerini neden oynatsın hoca? Çiftlik mi burası? Koskoca beşiktaş ve bazı iddiaları var. Her maça en ideal kadro ile çıkmalı ve çıkacaktır. Ligde oynadığı futbol ile en zevk veren beşiktaş iken taraftarlarının sezonu çöpe atalım gençler oynasın düşüncesini anlamıyorum.
    Öyle bir düşüncede olduğumu sana kim söyledi? Benim adını zikrettiğim gençler, potansiyeli olan ve sürekli oynadıklarında 11'i parselleyebilecek adamlar. Gidip de; Batuhan, Kadir Arı veyahut hâlâ genç olduğu düşünülen Mehmet Akyüz oynasın demiyorum. En basitinden, Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan ya da Erkan Kaş bile olsa yeterliydi.

Maçla ilgili düşüncelerim ise; ilk yarıda çok iyi, 2. yarıda da skorun ve 10 kişi kalmamızın da etkisiyle kötü bir Beşiktaş vardı sahada. Buna rağmen, keyif alarak izledim maçı. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. Sahanın en iyilerinden biri Holosko'ydu bu gece. Aynı performansı sürdürsün, canımı yesin. Oğuzhan, tam da formunu bulmuş yardırıyorken, kırmızı kart görmesi çok kötü oldu. Haftaya yerine Veli oynar muhtemelen.

Son sözüm de, başkanımıza. Kapalının fiyatlarını 100 tl.nin üstünde tutarak, her maç boş tribünlere oynatıyorsunuz ve kalbimizi söküyorsunuz. Yapmayın bunu sayın başkanım! 125 ve 110 tl.ye kapalı bileti mi olur? Ağırlama biletlerini vereceğinize, şu fiyatları aşağıya çekin biraz! Sürümden kazanırsınız böylece. 125 tl.ye 3000 taraftar geleceğine, 80-90 tl.ye 10000 taraftar gelsin, olmaz mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Ralf

Benim gördüğüm, stadınız dolmuyor, sonuçlar güzel olunca, iyi oynadık ve kazandık demenin yanında içinde bulunduğumuz şartlar mutlaka geçiyor, sonuçlar kötü olunca, eldeki malzeme belli zaten ne bekliyoruz ki deniyor. Oldukça değişken yani. Genelleme yapmıyorum bunu da belirteyim haksızlık olmasın.
    Last edited by uAburak89 : 05.Kasım.2012 at 00:00 Reason: Araya mesaj girmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Katılmıyorum sana. Biz bunu kesinlikle kullanmıyoruz. Yani bu finansal çöküntüyü vs... Tam tersine takıma bağımız daha da arttı. Çünkü taraftar bugünlerde çıkar ortaya. Fenerbahçe geçen sene nasıl takımına kötü günlerinde destek olduysa biz de takımımıza bu kötü gününde destek oluyoruz.

Benim orada demek istediğim şey şu, futbol sadece para harcayarak, pahalı transferler ile oynanmıyor. Beşiktaş bunu, oynadığı mücadeleci futbol ile gösteriyor. Şahsen bugün oynadığı oyunu ne GS ne de FB oynuyor. FB'nin zaten eski halinden eser yok. -ki üstelik bana göre efsane bir kadrosu var şu an. Rüya takım bana kalırsa kadrosu. Bizim ise tek derdimiz devamlılığımız yok. Sürekli 3 atıyoruz ama 2 hafta sürüyor, sonra yenilgiler başlıyor. Bu sürekliliği devam ettirirsek bu ligin tozunu attırırız. Ne GS ne de FB bize karşı koyar bu oyunlarıyla.

Tek beklentim ara transfer döneminde nokta olabilecek 1-2 oyuncu transferi.
    Hocam böyle pahalı transferlerle oynanmıyor diyorsunuz da daha 2 sene önce q7 fernandes simao guti gelince 17 de 17 denilmeye başladı beşiktaş taraftarı boş beklentilere sokuldular eğer şu anda beşiktaşın maddi durumu kötüyse yıldırım demirörenin suçu kadar her transferden sonra oley çekenlerde suçludur..

Ve bu beşiktaşın form tutması olayı bana baya zor geliyor bu kadroyla çünkü bir maç hepsi iyiyken diğer maç çoğu kötü oluyor kötü oynayanları kesecek bir futbolcu yok gibi şu anda gençler kupa maçında istenilenleri veremedi eğer biraz daha alttan gelenler zorlasa alttan gelip formayı kapan olursa takım bir standarta oturur ve o zaman istikrar gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @Ralf

Benim gördüğüm, stadınız dolmuyor, sonuçlar güzel olunca, iyi oynadık ve kazandık demenin yanında içinde bulunduğumuz şartlar mutlaka geçiyor, sonuçlar kötü olunca, eldeki malzeme belli zaten ne bekliyoruz ki deniyor. Oldukça değişken yani. Genelleme yapmıyorum bunu da belirteyim haksızlık olmasın.
    Bizim protesto yapma hakkımız yok mu hiç? Pahalı satılıyor biletler. İyi ki de dolmuyor. Seyirciye en çok ihtiyaç olan zamanda başkan saçma sapan bir fiyata bilet satıyor. Haliyle dolmaz tabi. Umarım da dolmamaya devam eder. Taki fiyatlar düşene kadar.

Ayrıca yukarıda belirttiğin "değişken" lafı bence senin yorumun. Bizim takımdan beklentimiz yok bu sene evet. Şampiyon olamazsa bir şey demeyecek kimse. Ama bütün bunlara rağmen oynanan oyundan memnunuz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hocam böyle pahalı transferlerle oynanmıyor diyorsunuz da daha 2 sene önce q7 fernandes simao guti gelince 17 de 17 denilmeye başladı beşiktaş taraftarı boş beklentilere sokuldular eğer şu anda beşiktaşın maddi durumu kötüyse yıldırım demirörenin suçu kadar her transferden sonra oley çekenlerde suçludur..

Ve bu beşiktaşın form tutması olayı bana baya zor geliyor bu kadroyla çünkü bir maç hepsi iyiyken diğer maç çoğu kötü oluyor kötü oynayanları kesecek bir futbolcu yok gibi şu anda gençler kupa maçında istenilenleri veremedi eğer biraz daha alttan gelenler zorlasa alttan gelip formayı kapan olursa takım bir standarta oturur ve o zaman istikrar gelir
    Yönetim transfer yapar, seyirci alkışlar ya da yuhalar. Yönetim seyirciye göre transfer yapmıyor. Kendi eksiğine göre yapıyor. Bende başta sevindim o transferlere. Şimdi biz gidip başkana desek şunu şunu al diye, alacak mı? Hayır. Bu yönetimin işi bizim değil. Ben bu anlayışa karşıyım. Yani Quaresma ve diğerleri geldiğinde yuhalasamıydık? Tabi ki seviniyoruz çünkü yıldız transferler. Ama bunların kritiğini yapmak yönetime düşüyor.

Form tutma olayına gelince, açıkçası ona benim de inancım yok. Umarım yanıltırlar beni ve galibiyetlere devam ederler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yönetim transfer yapar, seyirci alkışlar ya da yuhalar. Yönetim seyirciye göre transfer yapmıyor. Kendi eksiğine göre yapıyor. Bende başta sevindim o transferlere. Şimdi biz gidip başkana desek şunu şunu al diye, alacak mı? Hayır. Bu yönetimin işi bizim değil. Ben bu anlayışa karşıyım. Yani Quaresma ve diğerleri geldiğinde yuhalasamıydık? Tabi ki seviniyoruz çünkü yıldız transferler. Ama bunların kritiğini yapmak yönetime düşüyor.

Form tutma olayına gelince, açıkçası ona benim de inancım yok. Umarım yanıltırlar beni ve galibiyetlere devam ederler.
    Yıldırım Demirören plansızca ve şuursuzca transferleri gaza getirmek için bu kadar transfer yapmıştır yoksa akıl karı değil 8 senede 88 futbolcu getirmek.. Ve yönetime her zaman tpeki konulmalıydı bu olaydan dolayı sen yatırım yapıyorsun yatırım başarısız olabilir küçük oyna kazanırsan yine aynısını kazanırsın ama kaybedersen az kaybedersin denmeliydi.Sonra yavaş yavaş yatırımını büyütürdün bu hemen olacak bir şey değil avrupada kimse 1 sezon cl oynayıp şampiyon olamaz tecrübe istikrar ve yavaş yavaş büyüme gerektirir bu olay

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALmeida karşı karşıya kaçırmaya devam etmesine rağmen, sezon başından beri her hava topuna adam gibi çıkıyor oLması herşeye bedeL. Geçen sezon da ki gibi her hava topundan sonra kafasını öne eğip, çocukLar gibi ağLamıyor. Adam gibi zıpLayıp aLıyor hava topunu, ikiye birLerde takımına müthiş yarar sağLıyor, koşuyor... Zaten karşı karşıya da atmaya başLarsa herhaLde Fernandes ten sonra onu da kaptırırız.

Son oLarak LigTv TweetLerinde gördüğüm ve hoşuma giden ''Oğuzhandes''
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Öncelikle şunu bir söyleyeyim beşiktaş kötü oynuyor diyenlere futbol pas yaparak kazanılan bir oyun değil sonuca giderek kazanılan bir oyun.

Türk futbolu yeni bir yetenek kazandı diybiliriz Oğuzhan için ama daha kapasitesini yansıttığını düşünmüyorum güzel oynadımı evet oynadı ama daha iyilerini yapabilecek biri ve gelişeme açık bir yaşta. Takım olma adına her maç dahada üstüne koyarak ilerliyoruz takımca defans takımca hücum anlamında gözle görülür bir gelişme var. Çok iyi futbol oynuyoruz demicem ki zaten takım geçen seneki takımdan 6 kişi farklı biz 2 senedir kadrosunu bozmamış ne takımlar gördük 2 pası bir arada yapamayan bu kadar kısa bir sürede bukadar ilerleme kimse beklemiyordu ama gerçekten güzel ince ayrıntılarda var Escude'nin verdiği tepki, Fernandes'in Yedek kulübesinde kendisine yer verenleri ısrarla geri çevirerek yere oturması ve gol pozisyonunda hala maçın içerisinde maçı yaşıyormuşçasına yedek kulübesi alanın ihlal etmesi bunun gibi daha niceleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oğuzhan'ın gördüğü kırmızı kart iyi oldu esasında, herşeyi şu anda tatması lazım. Nasıl oynadığı bir maçta nasıl şekilde oyun dışı kaldı. Bu ona en büyük ders olmuştur bundan sonra daha çok dikkat edecektir.

Bu arada bilmem farkettiniz mi 11 kişi ile oynarken de takım savunma yapmaya başladığı anda ;

-----Sivok---Ersan----Uğur
    Hilbert-----------------------Olcay
    ----------Necip----Oğuzhan-----
    Holosko-----Fernandes-----Almeida

Şekline büründü, ilk gördüğümde allah allah ben yanlış görüyorum dedim ama bu söylediğim olay birkaç kez gerçekleşti. Bundan önceki maçlarda Olcay hiç geri gelmiyor ve Uğur yalnız kalıp sıkıntı yaşıyordu hoca buna çözüm olması için mi acaba böyle birşeye kalkıştı ben çözemedim.

Öte yandan bu yazdığım dizilimi benden başka farkeden oldu mu yoksa gerçekten yanlış mı gördüm

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oğuz'un asisti çok iyi.Oraya bizim ülkede yetişmiş sıradan bir orta alan oyuncu inse geri pas değilde kaleye doğru atmaya çalışırdı.Bizde bi Arda o şekilde atıyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Oğuzhan harika bir oyuncu, keşke Q7'de olsaydı şu takımda daha iyi olurdu.

Tebrikler Beşiktaş..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Bu skopr kimseyi şaşırtmasn! Bozuk saat dogruyu gösterdi..Allah BJK taraftarınada sabır versin.Bir adam hiçmi atamaz karşı karşıya!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Bu skopr kimseyi şaşırtmasn! Bozuk saat dogruyu gösterdi..Allah BJK taraftarınada sabır versin.Bir adam hiçmi atamaz karşı karşıya!
    Beşiktaş lige ısındı artık..Bozukluğu attı üstünden...Necip performansını en üst seviyeye cıkardı...Ben kendi evinde bu hiç bir şey yapamayan "AMA KOŞAN,MÜCADELE EDEN,TOP KAPAN,VE 3 PASTA İŞİ BİTEREN" Takım olmaya devam ederlerse ..Beşiktaş bir cok anadolu takımına baskı kurabilir diye düşünüyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Beşiktaş lige ısındı artık..Bozukluğu attı üstünden...Necip performansını en üst seviyeye cıkardı...Ben kendi evinde bu hiç bir şey yapamayan "AMA KOŞAN,MÜCADELE EDEN,TOP KAPAN,VE 3 PASTA İŞİ BİTEREN" Takım olmaya devam ederlerse ..Beşiktaş bir cok anadolu takımına baskı kurabilir diye düşünüyorum..
    Yanlış anlama ama birisi Fenerbahçe için söylese bu ' bir çok anadolu takımına baskı kurabilir ' lafını, ben rahatsız olurdum. Beşiktaş derbilerde de evinde baskı kurabilir, Galatasaray maçında gördük bunu. Kadrosu diğer iki büyük takım kadar iyi olmasına gerek yok, adı Beşiktaş bu takımın, saygı duymak lazım.

Necip çok hırslı, çok agresif, beğeniyorum tarzını, ancak o tipe o sertliği bi türlü yakıştıramıyorum
    Oğuzhan da gördüğü gereksiz kırmızıya rağmen övgüyü haketti, umarım Türk medyasına kurban gitmez.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yanlış anlama ama birisi Fenerbahçe için söylese bu ' bir çok anadolu takımına baskı kurabilir ' lafını, ben rahatsız olurdum. Beşiktaş derbilerde de evinde baskı kurabilir, Galatasaray maçında gördük bunu. Kadrosu diğer iki büyük takım kadar iyi olmasına gerek yok, adı Beşiktaş bu takımın, saygı duymak lazım.

Necip çok hırslı, çok agresif, beğeniyorum tarzını, ancak o tipe o sertliği bi türlü yakıştıramıyorum
    Oğuzhan da gördüğü gereksiz kırmızıya rağmen övgüyü haketti, umarım Türk medyasına kurban gitmez.
    Şunu söyleyim..Beşiktaşın taraftarının bir coğu memnun değil samet aybabadan ..Onlarda durumun farkında..Derbinin havası farklı olur..Sonuçları kestirmek zor..Ama ilk dış saha derbisinde..Direnemediler..3-0 net bir skorla mağlup oldular..Ben anadolu takımlarıyla baş edicek bir kadrosu olduğunu söylüyorum beşiktaşın..Fenerbahce,galatasaray..Bunlar biraz fazla gelir..Ve her deplasman zor geçiçek bundan sonra..Orduspor ve Eskişehir deplasmanları özellikle..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Şunu söyleyim..Beşiktaşın taraftarının bir coğu memnun değil samet aybabadan ..Onlarda durumun farkında..Derbinin havası farklı olur..Sonuçları kestirmek zor..Ama ilk dış saha derbisinde..Direnemediler..3-0 net bir skorla mağlup oldular..Ben anadolu takımlarıyla baş edicek bir kadrosu olduğunu söylüyorum beşiktaşın..Fenerbahce,galatasaray..Bunlar biraz fazla gelir..Ve her deplasman zor geçiçek bundan sonra..Orduspor ve Eskişehir deplasmanları özellikle..
    Çok farklı şeyler söylemiyoruz. Vurgulamak istediğim farklı ama. Kadrosunun zayıflığının ben de farkındayım Beşiktaş'ın, bunun da bir sebebi var tabii hepimizin malumu.Evet Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ligin üstünde bir kadrosu var, ancak Ordu ve Eskişehir deplasmanlarında biz de zorlanırız çok da anormal olmaz Beşiktaş'ın zorlanması.Eldeki kadro itibariyle Beşiktaş bize göre iyi futbol oynuyor bile derim, taraftarlığı bir kenara atarsam.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galibiyet güzel ama yeni yeni form tutmaya başlayan Oğuzhan'ın kırmızı kart görmesi kötü oldu.Haftaya zor bir maç var çünkü.Bir seriye başladık yeniden.Umarım tekrar bir puan kaybı serisi yaşamayız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oynanan futboldan memnunum, takımda yardımlaşma çok iyi, iyi yoldayız. 2. yarı farka da gidebilirdik aslında ama olmadı. Özellikle Almeida yine kaçırdı, adam karşı karşıya atamıyor abi anlamadım gitti. Oğuzhan'da iyi kumaş var ama dünkü kırmızı kartı çok acemiceydi. Yavaş yavaş daha iyiye gidecektir ve Milli Takıma çağırılacaktır diye düşünüyorum. Bursaspor maçında olmayacak olması da gerçekten kötü oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Bak oynanan oyunu taraflı, tarafsız herkes iyi buluyor. Sen at gözlüğünü çıkart bence. Yaptığın yorumlarla seviyeni belli ediyorsun. Tahrik etmekten başka bir şey bilmez misin sen.. Hem Beşiktaş konularında hemde Fenerbahçe konularında abartıyorsun.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri