şanslar hala %50 %50.
ikinci maçtan da umutluyum.
şanslar hala %50 %50.
ikinci maçtan da umutluyum.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu
Sporting Lizbon 2-2 Gençlerbirliği
2-0 geriye düştüğümüz maçta son 15 dakikada Kouassi'nin cezasında şans bulan Mehmet Güven'in attığı 2 golle deplasman golü kuralıyla rakibimizi eliyoruz.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=VhokAWaq_7s"]Lizbon 0-3 Gençlerbirliği[/YOUTUBE]
Tarihi tekerrür ettiriyoruz ve geçmişe gidiyoruz.
vay be helal olsun![]()
Şampiyonlar Ligi Eleme Turu Rakibimiz
Lizbon oldu Bilbao neden olmasın.
tabiki sporting'e göre daha zor ama geçilmeyecek de rakip değil hani![]()
Transfer Güncellemesi
Recep Niyaz
Genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanmıştır.Şans bulduğu anlarda iyi işler yapacaktır umarım.
Daniel
İlhan Cavcav başkanımıza oyuncuyu kapın gelin dedim onlarda sağolsun 1.600.000 Euro bonservis bedeli verip almışlar sağ bekimizi.
STSL 1.Hafta
Gençlerbirliği 3-1 Elazığspor
Bilbao maçı öncesinde moral depoladık ve lige iyi başladık.
Şampiyonlar Ligi Eleme Turu
Gençlerbirliği 1-1 Athletic Bilbao
Daha iyi oynayan taraf bizdik ama galip gelemedik.Bu oyun ve bu skor bizi rövanş için ümitlendirdi.
Bilbao elimizden kaçmış,sorun olmazsa taktiği paylaşabilir misin
CL gruplara kalman dileğiyle..
STSL 2.Hafta
Galatasaray 2-1 Gençlerbirliği
İki yarınında sonunda yediğimiz sapan saçma gollerle sahadan mağlup ayrıldık.Bilbao maçı öncesinde Galatasaray deplasmanı gerçekten büyük şanssızlıktı bizim açımızdan.
Şampiyonlar Ligi Eleme Turu
Athletic Bilbao 3-4 Gençlerbirliği
İlk yarıyı 3-0 geride kapattığımız maçta efsanevi bir geri dönüşe imza atarak 4-3 galip geldik ve tarihimizde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma hakkı kazandık.Chramosta 3 gol 1 asistle yıldızlaştı.
Şampiyonlar Ligi E Grubu
Atletico Madrid
Manchester City
Olympiakos
Gençlerbirliği
geri dönüşlerin hastasıyız.
Geri dönüş profesörü3-0 'dan 4-3 helal olsun Grup zorlu olimpiyakosu her iki tarafta yenersin..diğer ikisini evinde yenmeye bak tebrikler
![]()
Teşekkürler her iki eşleşmede benim açımdan büyük süpriz oldu ve bana büyük bir sevinç yaşattı.Takım maçı bırakmıyor bu en önemlisi bence.
STSL 3.Hafta
Gençlerbirliği 0-1 Kayserispor
Avrupa yorgunu takımımız ligde 3.maçta 2. mağlubiyetini alıyor.Bu sene Avrupa'da olmak rotasyon sıkıntısı olan kadromuzda lig için sıkıntı çıkaracak bu anlaşıldı.
STSL 4.Hafta
Antalyaspor 1-0 Gençlerbirliği
4 maçta 3 puan.Şampiyonluk yarışından erken kopuyoruz sanki ligde toparlanmamız lazım acilen.
Transfer Güncellemesi
Colin Kazım Richards
Transferin son gününde bonservisi elinde bulunan Kazım'ı kadromuza kattık.
Tranferlere Genel Bakış
Bu sene oyuncular galiba fazlasıyal avrupa'yı düşünüyor...Altyapıdan oyuncu oynatmaya bak LİGDE...Asların aklı tamamen CL'de..
Transferler göz kamaştırıyor, umarım takıma çabuk adapte olurlar.
Ben bunu ordusporla cok yaşadım..altyapıdan gelenler..Ligde 2 mağlubiyet 1 beraberlik bazen denk geliyorsa galibyet alıyordı..ama iş CL'ye gelince...4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alıp 2 tura cıktılar..2 turrda real madrid elenmiştim..ilk macı 2-1 kazanıp orda 4-1 kaybetmiştim..o seneyi 9 sırada bitirdim..Tek teselli türkiye kupasını alıp uefa gitmemiz oldu..2 sene sonra şampiyonluğa tekrar ulaştım..Yine aynısı oldu oyunun bir özelliği hehralde ..
Olimpiyakos galibyetle başlaman güzeldediğim gibi avrupa'da başka bir oyuncu oluyorlar
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup E 1. Maç
Olympiakos 1-3 Gençlerbirliği
Oyunda üstün olan taraf Olympiakos,skor tabelasında üstün olan taraf ise biz olduk.Juninho muhteşem bir golle gözlerimizin pasını sildi.Tüm takımdan beklentimiz ligde de bu performansı göstermesi.
STSL 5.Hafta
Gençlerbirliği 5-2 İstanbul B.B.
İ.B.B ile her zamanki gibi gollü bir maç daha yaptık ligdeki 2.galibiyetimizi aldık.İnşallah ligde böyle devam ederiz.
Puan Tablosu
STSL 6. Hafta
Konyaspor 0-3 Gençlerbirliği
Manchester City mücadelesi öncesinde zayıf rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet alıyoruz.
Şampiyonlar Ligi Grup E 2. Maç
Gençlerbirliği 0-2 Manchester City
Başa baş bir mücadele sergiledik 70 dakika gol yememeyi başardık.Hurşut'un direkten dönen şutuyla öne geçmeye çok yaklaştık ama City kaliteli ayaklarıyla deplasmanda galip gelmeyi başardı.