1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene oyuncular galiba fazlasıyal avrupa'yı düşünüyor...Altyapıdan oyuncu oynatmaya bak LİGDE...Asların aklı tamamen CL'de..

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bu sene oyuncular galiba fazlasıyal avrupa'yı düşünüyor...Altyapıdan oyuncu oynatmaya bak LİGDE...Asların aklı tamamen CL'de..

Valla ligde kötü olursak gelecek sene Avrupa diye bir şey olmaz.O yüzden bir an önce geçen seneki formumuza kavuşmamız lazım.

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Transferler göz kamaştırıyor, umarım takıma çabuk adapte olurlar.

Teşekkürler.Adapte sorunu yok giib ama performans sorunu var tüm takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Valla ligde kötü olursak gelecek sene Avrupa diye bir şey olmaz.O yüzden bir an önce geçen seneki formumuza kavuşmamız lazım.

Teşekkürler.Adapte sorunu yok giib ama performans sorunu var tüm takımda.
    Ben bunu ordusporla cok yaşadım..altyapıdan gelenler..Ligde 2 mağlubiyet 1 beraberlik bazen denk geliyorsa galibyet alıyordı..ama iş CL'ye gelince...4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alıp 2 tura cıktılar..2 turrda real madrid elenmiştim..ilk macı 2-1 kazanıp orda 4-1 kaybetmiştim..o seneyi 9 sırada bitirdim..Tek teselli türkiye kupasını alıp uefa gitmemiz oldu..2 sene sonra şampiyonluğa tekrar ulaştım..Yine aynısı oldu oyunun bir özelliği hehralde ..

Olimpiyakos galibyetle başlaman güzel dediğim gibi avrupa'da başka bir oyuncu oluyorlar

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben bunu ordusporla cok yaşadım..altyapıdan gelenler..Ligde 2 mağlubiyet 1 beraberlik bazen denk geliyorsa galibyet alıyordı..ama iş CL'ye gelince...4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alıp 2 tura cıktılar..2 turrda real madrid elenmiştim..ilk macı 2-1 kazanıp orda 4-1 kaybetmiştim..o seneyi 9 sırada bitirdim..Tek teselli türkiye kupasını alıp uefa gitmemiz oldu..2 sene sonra şampiyonluğa tekrar ulaştım..Yine aynısı oldu oyunun bir özelliği hehralde ..

Olimpiyakos galibyetle başlaman güzel dediğim gibi avrupa'da başka bir oyuncu oluyorlar
    Fenerbahçe ile böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.Lig ve Avrupa'yı rahat rahat götürüyordu oyuncular ama burada hem kalite hem kadro derinliği daha aşağıda bu yüzden dediğin olabilir.

Mesaj Yetkileri