Ohannes Ermeni isimidir bahsi geçen kişidi de ermeni asıllı bu başlığı açan arkadaş Türkiye'de sadece Türklerin yaşadığını düşünüyor galiba ikincil olarakda komik olan durumu anlamadım
Ohannes Ermeni isimidir bahsi geçen kişidi de ermeni asıllı bu başlığı açan arkadaş Türkiye'de sadece Türklerin yaşadığını düşünüyor galiba ikincil olarakda komik olan durumu anlamadım
Last edited by LaigLeNoiR : 05.Kasım.2012 at 17:45
Irkçılık tamda budur işte. Futbol sahalarında neden afrika asırlı futbolculara "maymun takliti yapıyorlar yada muz atıyorlar" fiziksel yapılarından dolayı bir hayvana benzetiyorlar sende bir millete ait isimle dalga geçiyorsun..."Türk oğlu Türk kelimesi de" bunu tamamlıyor...
Arkadaş ismin ermenice olduğu için değil komik olduğu için paylaşmış ki büyük ihtimalle oda bizim gibi ismin ermenice olduğunu bile bilmiyordur.Irkçılık ile ne alaka anlamadım ben isim türkçede olsa gülerdik yine."Türk oğlu Türk" kısmını ise adamın başka bir vatandaşlığı olmadığını belirtmek için söylemiş ki zaten profildeki uyruk kısmınıda bunun için paylaşmış.