1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: FM 2013 Çıkış Günü Yamaları Ve 13.3.0 Ek Yaması

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by certay View Post
    ben kendim grupları belirlemek istedim ama yapamadım. var mı yardımcı olabilecek birisi
    Maalesef mumkun degil.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    beşiktaş ile oyuna başladım bütün oyuncu isimleri fake.. acaba yamadan kaynaklanıyor olabilir mi? çünkü oyuna başlarken gerçek oyuncuları kullan seçeneğini işaretlediğimden eminim
    Bir daha gercek oyunculari kullan secenegini kontrol ederek oyun kurmanizi tavsiye ederim. Bazen bu secenekler kendiliginden degisiyor nedense. Yama sadece Turk oyuncularin isimlerini degistiyor. Diger yabanci oyuncularda da degisiklik goruyorsaniz bu buyuk ihtimalle oyuna baslarken bir hata olmustur.

Quote Originally Posted by lahoya87 View Post
    Arkadaşlar, bende win 7 kullanıyorum. İndiridiğim dosyayı anlatılan şekiilde editör data dosyası oluşturup içine attım ama oyunda yine yok nedendir?
    Oyunu açtığımda bir seçeneği seçmem gerekiyor mu?
    rar dosyasinin icindeki dosyalari mi, yoksa rar dosyasinin kendisini mi koydunuz o klasore?

[QUOTE=perpetua;2354232]Maalesef mumkun degil.

grupları kendimiz belirleyebilmemiz için geçen seneki gibi veritabanında bir düzenleme mi yapılması lazım? yani öyleyse bunu da bir sonraki güncellemede dikkate alırsan şimdiden teşekkürler

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by certay View Post
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Maalesef mumkun degil.

grupları kendimiz belirleyebilmemiz için geçen seneki gibi veritabanında bir düzenleme mi yapılması lazım? yani öyleyse bunu da bir sonraki güncellemede dikkate alırsan şimdiden teşekkürler
    Veritabaninda bilgiler hazir girili ama editor'den kaynaklanan bir sorun var. Oyun kuruluyor ama 3. Ligin fiksturu cekilmiyor bir turlu.

Veritabaninda bilgiler hazir girili ama editor'den kaynaklanan bir sorun var. Oyun kuruluyor ama 3. Ligin fiksturu cekilmiyor bir turlu.

peki bu sorun nasıl halledilebilir ömer yani bir update mi bekleyelim.yoksa oyun bu sene böyle mi oynanacak?

Maalesef mumkun degil.

Mesaj Yetkileri