Quote Originally Posted by slayer34 View Post
oyuncuları satmaya calıısırken 40 takla atsamda hicbir sekilde muvaffak olamıyorum misal rusya ligi acık hicbir ise yaramıyor rusya lıgını kapattıgım zaman dzagoev ı kadroma katabılıyorum

dıger bır konu ozellıklerı muhtesem olan futbol dir. bulsamda o oyuncuları gonderme de nedense basarılı olamıyor bır dıger husus 2012 de kı yabancı oyuncularınıza yabancı takımlardan sureklı teklıf gelırdı fenerbahce ıle oynuyorum christian,bekiribienvenu bu oyuncuları bır takıma bonservısı ıle satmak ımkaansız bekır christian rakıp takımlara gıtmıyor sebebı menajer ın ıstedıgı para keza bu oyunculara yabancı takımlardan da teklıf gelmeyınce oldukları yerde duruyorlar

sıkıntıdan patlamamak uzereyım...

Bazen böyle şeyler olabiliyor. Ben de bu durumlar için çok farklı bir şey denedim ve tuttu. Her zaman oluyor mu bilmiyorum ancak denemekte fayda var.

1- Oyuncuyu önerin ve astronomik bir rakam isteyin. (30M - 100M gibi)

2- Oyuncuya teklif gelmeyecektir ama bazı kulüpler neymiş bu oyuncu bu kadar diye ilgilenecekler.

3- Oyuncuyu kiralık önerin. Teklifler Gelecektir.

4- Aylık katkı alabiliyorsanız alın.

5- Gelecekte istenilen parayı(future fee) kafanıza göre bir rakam belirleyin. (Kulüplerin alabileceğini düşündüğünüz)

6- Oyuncuya gelen teklifi kabul ederken, "Kiralık olarak gittiği kulübe katılmasını istiyorum" tarzında bir seçenek var.

Böyle yapınca bir çok oyuncu nedense gidiyor.