1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: İptal edilen goller

Hybrid View

Açıkcası kariyerimde iptal edilen gol komple bir sezonda 1-2 yi geçmemiştir. Bu sorunla pek karşılaşmadım 2D Classic (2B Klasik) olarak oynuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Açıkcası kariyerimde iptal edilen gol komple bir sezonda 1-2 yi geçmemiştir. Bu sorunla pek karşılaşmadım 2D Classic (2B Klasik) olarak oynuyorum.
    Maç görüntüleme motorunun hata ile alakası yok sanırım. Bende maçları 2d klasikte oynuyorum. Ama bahsettiğimiz olaylar bolca oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç. Maç motoru'nun 3D ya da 2D olması ile alakası yok ama karşılaşmamış olman çok ilginç.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Çok ilginç. Maç motoru'nun 3D ya da 2D olması ile alakası yok ama karşılaşmamış olman çok ilginç.
    Ben olduğunu düşünüyorum. Zira önce ki sürümlerde 1 sezon 3D oynamıştım. Çok enteresan goller atmış ya da yemiştim. Fakat 2D oynamaya başladım ve attığım golleri 3D olarak tekrar izledim. Çokta enteresan ve gerçeklikten uzak goller yemediğimi ya da atmadığımı fark ettim. İşte bu bana 2D ve 3D maç motoru arasında fark olduğunu düşündürdü. Ama tabii her maç 4-5 topun direkten dönmesi gibi bir durum söz konusu, o ayrı.
    Last edited by SteveScarlett : 06.Kasım.2012 at 18:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben olduğunu düşünüyorum. Zira önce ki sürümlerde 1 sezon 3D oynamıştım. Çok enteresan goller atmış ya da yemiştim. Fakat 2D oynamaya başladım ve attığım golleri 3D olarak tekrar izledim. Çokta enteresan ve gerçeklikten uzak goller yemediğimi ya da atmadığımı fark ettim. İşte bu bana 2D ve 3D maç motoru arasında fark olduğunu düşündürdü. Ama tabii her maç 4-5 topun direkten dönmesi gibi bir durum söz konusu, o ayrı.
    Alakası yok diyorum çünkü bende 2D oynuyorum
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Alakası yok diyorum çünkü bende 2D oynuyorum
    Ben izlenimlerimin beni bu fikre ittiğini söyledim. Kesinlikle o sebeple olduğunu iddia etmiyorum tabii. Eğer sende 2D oynuyorsan ve ben de bu sorunu yaşamıyorsam o halde bu durumda ''şanslıyım'' demeliyim

Mesaj Yetkileri