Son Oynadığımız 2 Maçı Tekrar Özetini Seyrettim Özellikle İstanbul BB Maçını Çünkü O Maçta 3 lü Orta Sahayı Denedik Bir Süre Umutun Çıkması İle Oluşan Orta 3 Lü Orta Saha Kurgusunda Çok Zorlandık Bu Maçta Fatih Hocanın Orta Saha Kurgusunda Bir Değişiklik Yapacağını Düşünmüyorum Savunma Hattımıza Gelince Son 2 Maçta Oynayan

Eboue Cris Dany Riera

Savunma Hattı İle İyi İşler Yaptığımızı Söylemek İsterim Bizim Bu Savunma Kurgusu İle Çıkacağımızı Düşünürsek Dany Ön Libero Gibi Oynaması Gerekebilir Dany nin Kaçırdığı Topları Cris in Toplaması Gerekiyor

Forvetlere Servis Konusunda Selçuğun Önemi Çok Büyük Araya Atacağı Paslarla Rakibin Ağır Olan Savunmasını Kolay Deleceğini Düşünüyorum Ancak Cluj Takımı Onun İçin Önlem Alacaktır Sertlikle Olsa Bile

Öte Yandan Rafael Bastosun Sakatlıktan Ötürü Aguirregaray ın da geçen maçtan cezası olduğu için bizim maçta yoklar bizdeki eksikler elmanderin riske edilmemesi ve melonun kart cezalısı olmasından ötürü bu maçta yoklar

bu maçta olmayanlara bakarsak bizim için melonun ve elmanderin yerini dolduracak oyuncularımız var ancak diğer tarafta Aguirregaray Ne Kadar Savunmada Önemli Oyunculardan Biri İse Rafael Bastos da Hücum Konusunda Ciddi Tehlikeli Oyunculardan Biridir tabi Maç Saatine Kadar İyileşirmi Orasını Bilemeyeceğim

Son Olarak Söyleyeceğim Şudur Cluj Bu Maçta Bu Gaz İle Saldıracaktır Ve Büyük İhtimalle Savunmasında Muhakkak Açık Vereceklerdir. Bizim Onlara Yapacağımız Baskı İle İleride Oynayacağımız Toplar Kanatlarda Oynayan Amrabat Ve Hamit'in Kişisel Becerileri İle Ağır Olan Savunmayı Dağıtmak Bizim İçin Zor Olmayacaktır

Kısacası Şudur Doğru Oynayalım Sakin Oynayalım Takım Savunmasını İyi Yapalım ROMANYADAN 3 PUANI ALIP EVİMİZE DÖNELİM....