Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • CFR Cluj kazanır

8 22.22%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Galatasaray kazanır

21 58.33%
1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: CFR Cluj - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar her D Smart maçında şu link muhabbetini yapmayın artık. Kaçıncı haftadır mesajları sadece siliyoruz. Kurala uymak için illa uyarı puanı mı vermek gerekiyor ? Lütfen biraz anlayışlı olalım.

Maça gelirsek çok iyi oynadık. Riera o mevkiye süper uydu. Aynen devam.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sonuç büyük ihtimal olumsuz olacak, iyi olsa bile Fatih Terim Emre Çolak ile hata etmiştir. Duran topların başına geçecek, kendi ekseni etrafında dönecek, saçma sapan hareketleri ile çıldırtacak beni.
    Emre çalım attıkça aklıma bu mesajın geldi abi Maç başında tepki gösterecektim bu mesajına ama beklemek en iyisi oldu Emre çok iyiydi bugün.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Emre çalım attıkça aklıma bu mesajın geldi abi Maç başında tepki gösterecektim bu mesajına ama beklemek en iyisi oldu Emre çok iyiydi bugün.
    Maçın başında kaçırdığı golde sinirlensem de, geri kalan bölümlerde yanıldım. İyi top tuttu, işe yaradı Emre. Böyle yanılmak güzel ya.

Riera top bizdeyken çok iyi, Ergün, Hakan Ünsal'mış gibi geliyor ama top rakipteyken sıkıntıları var. Yine de işine saygı duyduğu çok bariz, girdiği ters kademeler, yerine müdahalelerini göz ardı etmemek lazım.

Mesaj Yetkileri