1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Yeni bir Yılmaz Vural vakası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Yılmaz vural teknik anlamda türkiye'deki tüm hocalardan iyidir bence. Biraz sakin olsa ve fatih terim kadar sağlam arkası olsa çok farklı yerlere de gelebilirdi. Fatih terim her boşta kaldığında ya milli takımda ya galatasaray'da kötü gidişat oluyor nedense ve kurtarıcı olarak da terim geliyor. 10 senedir böyle bu. Başarı konusuna girmek istemiyorum. Eski bi gs başkanının dediği gibi bunu mehmet ağar'a sormak lazım.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Yılmaz vural teknik anlamda türkiye'deki tüm hocalardan iyidir bence. Biraz sakin olsa ve fatih terim kadar sağlam arkası olsa çok farklı yerlere de gelebilirdi. Fatih terim her boşta kaldığında ya milli takımda ya galatasaray'da kötü gidişat oluyor nedense ve kurtarıcı olarak da terim geliyor. 10 senedir böyle bu. Başarı konusuna girmek istemiyorum. Eski bi gs başkanının dediği gibi bunu mehmet ağar'a sormak lazım.

İyi bir hoca olduğuna lafım yok ya da hocalığını yargılamak da bana düşmeyecektir. Ben sadece eleştirimi ve reel verilerin oyuna nasıl yansıdığından bahsetmek istiyorum. Maalesef bugünlerde basında da konuşulduğu gibi başına geçtiği bir çok takımı küme düşürmüştür kendisi. Belki bu takımlar Yılmaz Vural gelmese dahi düşebilirlerdi. Ama kümede kalma savaşı veren hangi takımın başına geçse, kötü gidişat ivmesi her zaman stabil kalmayı sürdürmüş ve takımlar bir alt ligin yolunu tutmuşlardır. Gerçek veriler bunu gösteriyor

Mesaj Yetkileri