1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: FMRTE Lisans saçmalığı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by atakankcm View Post
    fmrte ; yani football manager real time editör. Bu gerçek zamanlı oyun editörü sayesinde oyun içindeki oyuncuların ca-pa değerlerine bakabilirsin bunları değiştirebilirsin aynı şekilde kulüplerin finansları transfer bütçelerini değiştirebilirsin , sakatlıkları yok edebilirsin bunun yanında oyunculara maç öncesi full kondisyon verebilirsin , oyuncuların hangi mevkilerde daha iyi oynadıklarını görebilirsin vb. daha birsürü özelliği var benimde bilmediğim... Benim en sevdiğim özellik mesela bir oyuncu için 100 milyon avro istiyorlar ben 200 milyon avro verip teklifi kabul ettirip daha sonra fmrteden bunu atıyorum 20 milyon avroya ayarlayıp oyuncuyu ucuza alabiliyordum
    valla FM konusunda bu kadar donanımlı olup da aynı şekilde hile yapman tam bir ironi.

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    valla FM konusunda bu kadar donanımlı olup da aynı şekilde hile yapman tam bir ironi.
    bu programı hile olarak kullananda var kullanmayanda.. ben hile olarak kullanınca oyundan zevk almıyorum sadece saçma olaylara müdahale ediyorum mesela nedir bunlar fernandes gider 6 ay sakatlanırsa ben bunu kabul edemem , bir oyuncunun değeri 10 milyon avroyken kulübünün 50 milyon avro istemeside bence saçmalıktır en fazla 30 a kapatırım bu transferi şayet oyuncuda bana gelmek isterse... benim yaptıklarım hile midir tartışılır fakat benim oyundan zevk alma anlayışım bu ayrıca fm konusunda da donanımlı biri değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Fm-Scout u beklicez ama o da çok geç çıkıyor ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

hepsi gereksiz. gözlemcileri süs diye alıyorsunuz anlaşılan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by atakankcm View Post
    bu programı hile olarak kullananda var kullanmayanda.. ben hile olarak kullanınca oyundan zevk almıyorum sadece saçma olaylara müdahale ediyorum mesela nedir bunlar fernandes gider 6 ay sakatlanırsa ben bunu kabul edemem , bir oyuncunun değeri 10 milyon avroyken kulübünün 50 milyon avro istemeside bence saçmalıktır en fazla 30 a kapatırım bu transferi şayet oyuncuda bana gelmek isterse... benim yaptıklarım hile midir tartışılır fakat benim oyundan zevk alma anlayışım bu ayrıca fm konusunda da donanımlı biri değilim
    Bir de hile yapsan neler olacak demek ki

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bir de hile yapsan neler olacak demek ki
    öyle deme yaptıklarım hile sayılmaz sadece oyunu daha gerçekçi hale getirmeye çalışıyorum bu programda neler neler var daha da bana göre değil işte

Mesaj Yetkileri