1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Napoli - 2016-2017

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Ya arkadaşlar türk oyuncular için bonservislerde abukluk yok mu?Mİllet 8-10 milyon eurodan kapıyı açıyor.Valla Türk liginden soğudum, bir sonraki patch ile düzeltirler mi acaba yoksa hep mi böyle kalır?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Colman'i sakin satma yahu yabanci kalsa bile satma
    Bu sene Turk olsa iyi olacak valla Musti. Turk takimlari adam satmiyor. Simdi 6.5 milyona Aykut Demiri alacam buyuk ihtimal.

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    Ya arkadaşlar türk oyuncular için bonservislerde abukluk yok mu?Mİllet 8-10 milyon eurodan kapıyı açıyor.Valla Türk liginden soğudum, bir sonraki patch ile düzeltirler mi acaba yoksa hep mi böyle kalır?

Sorma kardesim Ilk sezon Andersonu 6 milyona aldim, simdi Alper Potuku 9 milyona vermiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Thumbs down

Valla beşiktaşla başlamıştım ama sırf bu yüzden oyunu oynamıyorum artık.Ömrümde böyle saçmalık görmedim.Adamlar 8-10 milyon eurodan kapıyı açıyorlar,kimi oyunculara 20-25 milyon euro çekiyorlar ki bunlar da anadolu takımları.
    Bildiğin bug, sigames beni hayal kırıklığına uğrattı bu seride.Tabi sırf sebep bu bonservis bedelleri de değil...

Orjinal almıştım, keşke öncesinde demosunu ya da farklı bi verrsiyonu oynayıp test etseydim sonra karar verirdim.

Sigames

Mesaj Yetkileri