1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Güncelleme 13.1.2 Çıktı

Hybrid View

Oyun Motorunda degisiklik var.

Degisiklik Listesinden haric de degisiklikler yapildi!

SI bunu biyerde yazdiydi!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by geko10 View Post
    Oyun Motorunda degisiklik var.

Degisiklik Listesinden haric de degisiklikler yapildi!

SI bunu biyerde yazdiydi!
    "Just to emphasise, there are NO MATCH ENGINE CHANGES in this update. As some of you are aware PaulC and his team are hard at work on the match engine but more time is needed to both code and test all these changes."

Arkadaşım diyor ki yok diyor. Haaa yalan da söylüyor olabilir, bir sürü oyun firması bunu yapıyor...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    "Just to emphasise, there are NO MATCH ENGINE CHANGES in this update. As some of you are aware PaulC and his team are hard at work on the match engine but more time is needed to both code and test all these changes."

Arkadaşım diyor ki yok diyor. Haaa yalan da söylüyor olabilir, bir sürü oyun firması bunu yapıyor...
    Bunu da çevirmeye çalışayım:

"Sadece vurgulamak için; bu güncellemede maç motoru değişikliği yoktur. Bazılarınızın farkında olduğu gibi PaulC ve ekibi maç motoru üstünde yoğun bir şekilde çalışıyorlar ancak tüm bu değişiklikleri hem kodlamak hem de test etmek için daha fazla zaman gerekiyor."

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bunu da çevirmeye çalışayım:

"Sadece vurgulamak için; bu güncellemede maç motoru değişikliği yoktur. Bazılarınızın farkında olduğu gibi PaulC ve ekibi maç motoru üstünde yoğun bir şekilde çalışıyorlar ancak tüm bu değişiklikleri hem kodlamak hem de test etmek için daha fazla zaman gerekiyor."
    Bu maç motorunun adam olması için 1-2 ay gerekir. böyle hatalarla dolu motor görmedim ben. umarım erken cıkarırlar şu güncellemeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Yeni Güncellemeyi 10 gün içinde bekliyorum ben, oyun iyice boka sarmış bir türlü oynanmıyor.

Mesaj Yetkileri