daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Antalyaspor bu maçı da alır.Metin Diyadin'den sonra Kasımpasa bozdu.
Antalyaspor bu maçı kazanamaz..Kasımpaşa son maçta fizik olarka bayagı mutlu ettti beni.Yenilmezler
Berabere biteceğini düşünüyorum, kalite olarak birbirine yakın takımlar. Deplasman tribününde olacağım.
Antalyanın hücum hattı ligin çok üstünde kasımpaşa sezona iyi başlamıştı ama teknik direktör değişikliği yaramadı zaten şota ömrü de uzun olmaz
İlk yarı 0-0 sona erdi.Sıkıcı bir ilk yarıydı.Kasımpasa'nın Özer ve Kalu ile iki , Antalyaspor'un ise Diarra ile bir tane net gol pozisyonu vardı.
İkinci yarıya çok iyi basladı Antalyaspor.
47. dakika Ugur İnceman'ın şutu direkten döndü.
63. dk Murat D. girdi İbrahim D. çıktı Antalyaspor'da.
65. dk Ömer Şişmanoglu oyunda Isaac kenarda.
Ömer Şişmanoglu %100lük pozisyonu kaçırdı.
Last edited by attirson : 10.Kasım.2012 at 19:27
Sancak tarafından Diarra yerde kaldı hakem penaltı dedi ve 77. Dakikada Aissati'nin penaltı golüyle Antalyaspor 0-1 öne geciyor.
Sancak 2. sarı karttan kırmızı kart görüyor.80. dakika Kasımpasa 10 kisi kalıyor.
Bu hafta penaltı uydurma modası var resmen.![]()
Kasımpasa penaltı kullanıcak.
Uche'nin golü 90. dakika 1-1.
4 dakika duraklama verildi ama az.Sırf penaltılarda 1er dakika gitti.Sakatlıklarda çoktu 2. yarı.
Aissati karşı karşıya kaçırdı.
Bu maç nasıl üst olmaz yahu yattık.Son dakikada atsa güzel olacaktı.
Maç 1-1 sona erdi. Kasımpaşa 10 kişiyle 1 puanı kurtarmayı başardı. Antalyaspor da ligdeki ilk beraberliğini aldı ve 1 puan farkla, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
1-1 bitti maç.Antalyaspor 2. yarı maçı haketti ama olmadı.Antalya bu oyunla devam ederse sezon sonunda çok rahat Avrupa'ya gidecektir.Maç fazlasıyla lider Antalyaspor.![]()
Kaliteli bir maç oldu orta sahaların savaşı şeklinde geçti.İki takımda poziyonlar yakaladı atamadı.Penaltılar maçın kaderini belirledi.Maçtan önce beraberlik bekliyordum.Hakem yardımıyla olsada beraberlik oldu.
Özer Hurmacı hergün üstüne koyuyor,Ömer şişmanoğlu gerçekten tam bir pivot santrofor kaçırdığı gölü atsaydı maç seyri cok değişicekti.