1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Cluj-Galatasaray Maçında Şike İddası !

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sosyal medyada ortaya ne iddialar atılıyor, bunların neredeyse tamamı haber değeri taşımıyor. Zaten işin peşine düşenler de var, iddiayı ortaya atan kişiye beni takip diyen Beyaz tv moderatörü var, Ahmet Çakar'ın falan anında ilgisini çekti. Yani maksat malzeme olsun deyip kaynak sorgusu yapmayan kişiler için zaten haber değeri taşıyor. Ama ntv gibi, habertürk gibi, cnn gibi nispeten ciddi kurumlar kaynağı twitter olan bir mevzuyu anında son dakika olarak vermezler. Kendi muhabirleri işin peşindedir muhtemelen, mantıklı gelirse haber olur.

Ben medyanın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu düşünenlerdenim, bu olayla bu fikrim değişmez.
    Kaynağı twitter değil ki. Bu kişi bir gazeteci sonuçta ve çalıştığı bir kurum var. Alelade bir twitter kullanıcısı değil. Twitter'da yazdıklarından gördüm aşağıdaki siteyi. Birlikteliklerini bilmiyorum ama ortak çalışmalarından dolayı gazeteci ve bu kurum için çalıştığını söyledim. Yanlış olabilir. Ama iddialar sadece Roşu'nun twitter'daki iddiaları değil, Sport.ro sitesinin de iddiaları. Rumen basını bir kaynaktır bence. Bizim tvlerimizin -hala- herhangi bir altyazı bile geçmemesi ilginç.

http://www.sport.ro/
    http://www.sport.ro/liga-1/acuzatii-...ora-17-00.html
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kaynağı twitter değil ki. Bu kişi bir gazeteci sonuçta ve çalıştığı bir kurum var. Alelade bir twitter kullanıcısı değil. Twitter'da yazdıklarından gördüm aşağıdaki siteyi. Birlikteliklerini bilmiyorum ama ortak çalışmalarından dolayı gazeteci ve bu kurum için çalıştığını söyledim. Yanlış olabilir. Ama iddialar sadece Roşu'nun twitter'daki iddiaları değil, Sport.ro sitesinin de iddiaları.

http://www.sport.ro/
    http://www.sport.ro/liga-1/acuzatii-...ora-17-00.html
    Abi Roşu'nun muhabir olduğu haliyle bir kuruma bağlı olduğunun farkındayım. Bunu dikkat çekmek için yaptıkları, iddialar var detaylar şu saatte demelerinden belli. Farklı düşünüyoruz, ben anlatamadım demek istediklerimi belki de, kısacası bunu son dakika olarak farzı misal ntvspor'da görsem, sağlam gülerdim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Abi Roşu'nun muhabir olduğu haliyle bir kuruma bağlı olduğunun farkındayım. Bunu dikkat çekmek için yaptıkları, iddialar var detaylar şu saatte demelerinden belli. Farklı düşünüyoruz, ben anlatamadım demek istediklerimi belki de, kısacası bunu son dakika olarak farzı misal ntvspor'da görsem, sağlam gülerdim.
    Son dakika olayı farklı. Demiyorum ki yayınlarını kessinler, ona buna telefonla bağlansınlar. Baktığım hiçbir haber ve spor kanalında yer almıyor. Yaklaşık yarım saattir NtvSpor'a takıldım. Türlü haberler verdiler. Ben sadece altyazılara bakıyorum. Altyazıdan da vermediler. Sen düşünsene; doğru olsun olmasın, amaç ne olursa olsun, bir Türk takımının maç yaptığı bir takımın ülke basınında bu maçla ilgili böyle bir iddia yer alıyor. Haber değil midir bu?

Amacım kıyaslamak ya da tartışma yaratmak değil. Sadece iki yüzlülüğe dikkat çekmek. Uzatmak da istemiyorm.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Son dakika olayı farklı. Demiyorum ki yayınlarını kessinler, ona buna telefonla bağlansınlar. Baktığım hiçbir haber ve spor kanalında yer almıyor. Yaklaşık yarım saattir NtvSpor'a takıldım. Türlü haberler verdiler. Ben sadece altyazılara bakıyorum. Altyazıdan da vermediler. Sen düşünsene; doğru olsun olmasın, amaç ne olursa olsun, bir Türk takımının maç yaptığı bir takımın ülke basınında bu maçla ilgili böyle bir iddia yer alıyor. Haber değil midir bu?

Amacım kıyaslamak ya da tartışma yaratmak değil. Sadece iki yüzlülüğe dikkat çekmek. Uzatmak da istemiyorm.
    Sebebi hazımsızlık olduğu ortadayken, bence haber değeri taşımıyor. Yani haber değildir. Beyaztv, kanaltürk, tv8 gibi kanallar için haberdir ama, zaten bu programlarda bu iddianın saatlerce konuşulacağını göreceğiz. Kıbrıs basını Fenerbahçe ile ilgili bu şekilde bir iddia ortaya atsaydı adım gibi eminim yine büyük kanallarda haber olmayacaktı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kıbrıs basını Fenerbahçe ile ilgili bu şekilde bir iddia ortaya atsaydı adım gibi eminim yine büyük kanallarda haber olmayacaktı.
    Adından çok emin değilsin o zaman. En ufak olayda her türlü kanalda haber çıkarken öyle bir iddaa olsa idi şüphesiz haber olurdu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Adından çok emin değilsin o zaman. En ufak olayda her türlü kanalda haber çıkarken öyle bir iddaa olsa idi şüphesiz haber olurdu.
    Birinde başkan içeri giriyor , göz altına alınıyor , ünlü futbolcuları alıyorlar göz altına Dünya'nın en bomba olaylarından biri oluyor tabi ki son dakika olacak bence basınımızda az bile yankı buldu o olay. Fenerbahçe'nin başka herhangi bir olayda da o kadar çok manşet olduğunu görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Anlamaman beni şaşırtmadı. Çok gereksiz ve saçma bir kıyas içindesiniz ne yazık ki. Senin en ufak dediğin olay çıkış noktası büyük olan, devletin resmi organları tarafından yürütülen bir soruşturmayla ilgili. Doğru ya da yanlış. Kimse size süreç başlamadan şikeci yaftası takmadı.

Ayrıca, bazı kişiler diyor ya, şimdi anlıyorsunuzdur Fenerbahçelileri vs. Yani bu olayın aslında iyi olduğunu, faydalı olduğunu söylüyorlar. Bence de faydalı oldu, vatan haini ilan edilenlerin yaptıklarını yapanları görüyoruz, masumiyet karinesi diyenlerin hükmü verdiğini görüyoruz, Fenerbahçe taraftarı böyle yapmazdı diyenlerin samimiyetini görüyoruz, gerçekten çok faydalı oldu.

Mesaj Yetkileri